Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Baschet

Cota 2 din baschet 24.04.2019 – Cristian

baschet

Cota 2 din baschet 24.04.2019 – Cristian

Salutare baieti. In lipsa unor meciuri din tenis care sa mi ofere o anumita siguranta, m-am decis ca astazi sa ne bazam pe doua meciuri din baschet.

In prima confruntare este vorba de disputa dintre : SCM U Craiova – BC Timisoara.

In acest meci o sa mizam pe victoria oltebilor. De ce? Din simpul fapt ca, Craiova este o forta pe teren propriu, poate bate pe oricine acasa, au o echipa solida cu jucatori experimentati. In ultimile 18 meciuri jucate pe tereb propriu, Craiova a pierdut doar de 4 ori. Are 2 victorii consecutive cu Timisoara, acasa. Pe teren propriu au mai reusit sa castige cu Pitesti, Steaua, Cluj, Oradea, Sibiu, toate fiind echipe de play-off. Timisoara a pierdut ultimile 5 partide jucate in deplasare . Sunt fel convins ca oltenii o sa faca o figura pe masura asteptarilor in aceasta seara.

CELE MAI BUNE AVANCRONICI SI INFORMATII DIN FOTBAL>>>

In a 2-a confruntare avem meciul dintre : Baskonia – CSKA Moscova

In acest meci alegem over la puncte, un meci ce se anunta foarte disputat, un mec ce o sa ne ofere un spectacol de inalta clasa. Over 157.5 puncte este pariul pentru acest meci. Scorul la general este 1-1 intre cele doua formatii. Ma astept la un meci deschis deoarece ambele echipe marcheaza destul de mult (exceptie facand ultima partida dintre cele doua, in rest, overul de 157.5 puncte a iesit fara mari probleme. Ma astept la multe faulturi in aceasta partida, faulturi ce o sa ne aduca si niste aruncari libere si cu siguranta asta o sa ne dorim. Baskonia are o medie de 80 de puncte per partida in meciurile de acasa, in timp ce CSKA are o medie de 82 de puncte in meciurile jucate in deplasare. Linia de 157.5 mi se pare o linie foarte usor de iesit . Va urez succes si pariati responsabil. Sunt pariuri si se poate intampla orice. Succes !

Cota 2:

AI BONUS 500 RON SA PROFITI DE PARTIDELE DIN BASCHET>>>

CITESTE SI

More in Baschet