Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Cota 2

Cota 2 din baschet : Khimki vs Real Madrid – 02.03.2021

Cota 2 din baschet : Khimki vs Real Madrid - 02.03.2021

Cota 2 din baschet : Khimki vs Real Madrid – 02.03.2021

Iata-ne in fata unui inceput de luna cu foarte multe evenimente din baschet. Astazi, in primul meci al zilei din Euroliga, de la ora 19:00, Khimki Moscova primeste vizita lui Real Madrid. Pot rusii in vreun fel sa le puna probleme celor din Spania ?

Khimki are un sezon dezastruos

Cu ambitii mari la inceput de sezon, trupa moscovita se vede in jenanta postura de a avea 17 infrangeri la rand in Euroliga. 2-23 este ” recordul ” rusilor in acesata stagiune. Tind sa cred ca daca Universitatea BT Cluj-Napoca ar fi jucat in Euroliga in acest an ( echipa care pare cea mai solida momenta in Romania ), ar fi reusit la randul lor minim 2 victorii.

In rest, nu inteleg ce s-a putut intampla la rusi. Da, au avut probleme cu COVID-19. Da, au avut probleme cu accidentarile. Totusi, departe de aceste probleme, acestea linie de clasament este una teribila. Este chiar dezastruoasa daca ai in compoentanta jucatori precum Shved sau Mickey.

Rusii au 91.0 puncte primite / meci si daca vor sa aiba vreo sansa contra Realului, trebuie sa lucreze mult de tot la capitolul defensiv.

Real Madrid nu concepe sa nu castige in Rusia

Avand in vedere sezonul rusilor, orice echipa care nu va castiga cu ei, va fi considerata o dubla infrangere. Si acest lucru se aplica si Realului.

Interesant este ca, in tur, Realul a castigat doar cu 94-85, la capatul unui meci in care Khimki chiar a pus probleme. La acel meci, rusii au trimis aproape echipa a doua avand in vedere problemele de lot.

De altfel, cred ca Realul nu vrea neaparat sa o stopeze pe Khimki in ofensiva. Sunt constienti ca sunt foarte buni la acest capitol. Atata timp cat Realul joaca ceea ce stiu si Khimki ramane la aceleasi performante in atac, tind sa cred ca ar trebui sa fie un meci usor pentru madrileni.

Concluzii

Cota 2 din baschet : Khimki vs Real Madrid - 02.03.2021

Cota 2 din baschet : Khimki vs Real Madrid – 02.03.2021 – Poate Alexey Shved sa ii opreasca pe spanioli ?

Ar trebui sa avem parte de multe puncte. Khimki le-a pus probleme Realului shorthanded si acum ar fi un boost de moral fantastic sa castige in fata acestora, pe teren propriu.

Shved ( 19.3 puncte / meci ) si Jordan Mickey ( 12.8 puncte / meci ) sunt principalele arme ofensive pentru rusi la care se adauga si Errick McCcollum. Daca rusii isi fac jocul ofensiv obisnuit, le pot pune probleme madrilenilor. Orice incercare de ritm mai incet ar insemna o victorie a Realului la minim 15-20 de puncte.

Cu un Tavares intr-o forma foarte buna si cu ( aproape ) o intreaga echipa care poate arunca de la 3 puncte, Realul ar trebui sa profite de problemele reale ale rusilor din aparare.

1.98 este cota oferita de Betano pentru minim 172 de puncte marcate, incluzand eventualele prelungiri. O cota buna, o cota de luat in seama avand in vedere ofensiva celor doua echipe + defensiva precara a rusilor.

 

CITESTE SI

More in Cota 2