Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Cota 2

Cota 2 din baschet si tenis! 17.01.2020

Cota 2 din baschet si tenis! 17.01.2020. Efes si Rublev reprezinta alegerile acestui bilet, ce are la baza doua sporturi.

Salutare prieteni! Avem si dubla zilei. Pe aceasta dubla ne vom axa pe doua partide, meciul zilei din baschet (Efes) si un meci din tenis ce imi ofera o anumita incredere.

BONUS DE 100% pana la 500 RON la BETANO!

Anadolu Efes – Villeurbanne:

  • Anadolu Efes a luat un avans de o victorie în fruntea Euroligii de baschet masculin, după etapa a 19-a. Recordul lui Efes este de 16 victorii si 3 infrangeri in acest sezon de Euroliga. Formația turcă traversează o perioadă fastă, având patru victorii consecutive înaintea jocului cu ASVEL. Trei dintre acestea au fost obținute în fața unor alte echipe care și-au propus să acceadă în Final Four: cu Maccabi Tel Aviv (99-79, acasă), Barcelona (86-82, în deplasare) și Milano (88-68, pe teren propriu).
  • Anadolul Efes poseda o ofensiva de speriat, acestia avand o medie de 86,6 de puncte per partida. Efes are 3-0 cu ASVEL Villeurbanne Lyon după anul 2000. În tur, formația turcă a câștigat în Franța cu scorul de 90-84. ASVEL are un parcurs absolut rusinos in deplasare in acest sezon. Acestia au 7 infrangeri si doar o victorie. Ma astept ca Efes sa-si etaleze jocul si sa marcheze pste 83.5 puncte in aceasta partida. O linie foarte buna la o cota de 1.53

Lloyd George – Andrey Rublev:

  • Rublev a avut un meci de infract cu Canadianul Auger Aliassime, invingadu-l pe aceasta in semifinale cu scorul de 2-1 (7-6 6-7 6-4). De cealalta parte si sud-africanul Harris a avut un meci foarte greu cu americanul T.Paul, trecand de acesta tot in 3 seturi ( 4-6 7-6 3-6). Este prima confruntare intre cei doi. A. Rublev a castigat deja un turneu in acest sezon, la Doha, trecand in finala de Moutet cu scorul de 2-0. De mentionat este si faptul ca la Doha, Rublev nu a pierdut set. De cealalta parte Harris a avut nevoie de 2 tururi de calificare la Adelaide pentru a ajunge pe tabloul principal, a trecut rand pe rand de : Haliak si S.Robert.
  • Favoritul acestei finale este clar rusul Rublev, acesta avand 7 victorii la rand, ultimele 2 victorii fiind impotriva unor jucator foarte buni (D.Evans, Aliassime). Rublev are o medie de 10 asi per partida in acest turneu. Harris se bazeaza foarte mult pe serviciu, daca Rublev reuseste sa-i returneze SudAfricanului prima sansa in schimb este a lui Rublev. Ma astept la un meci scurt, fara mari sanse pentru Harris in fata Rusului.

BETANO ne ofera cea mai mare cota in prezent pentru biletul nostru! Daca nu ai cont, click aici si beneficiaza de un Bonus de 100% pana la 500 RON!

CITESTE SI

More in Cota 2