Connect with us

Cota 2

Cota 2 din Champions League 07.03.2023 #banidebuzunar

Cota 2 din Champions League 07.03.2023 #banidebuzunar

Ieri am fost la un pas sa punctam cota 2, insa un gol marcat in minutul 90+9 de Fulham ne-a sos la ultimul meci de pe bilet. Insa, astazi ma astept ca duelurile de azi sa fie mai echilibrate avand in vedere miza calificarii in faza urmatoare a UCL.

In proportie de 90% biletele propuse in cadrul proiectului #banidebuzunar sunt plasate la Betano, folosind unealta de pariere BETBUILDER, pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, pe același bilet de pariere, ceea ce inseamna si cote mai atractive.

Ai un exemplu de pariu tip BETBUIDER

Chelsea FC – Borussia Dortmund >>> sub 5.5 goluri in meci; handicap +3 Borussia; sub 6.5 cornere in prima repriza

Chelsea a reusit sa mai spele rusinea dupa o serie lunga de meciuri fara victorie, dupa ce s-a impus cu Leeds in etapa trecuta din Premier League. Totusi, echipa cotata la peste 1,1 miliarde de euro pare sa se descurce destul de greu si astazi au o misiune dificila si aceea de a remonta rezultatul din Germania, meci pierdut cu 1-0 la Dortmund.

Ambele echipe au ceva probleme de lot, lucru care ma face sa cred ca vor merge putin pe varfuri, avand in vedere ca diferenta de scor din tur e destul de mica.

SL Benfica Lisabona – Club Brugge KV >>> sub 4.5 goluri Benfica; sub 6.5 cornere in prima repriza

Benfica pare destul de relaxata inaintea acestui joc, dupa ce a reusit sa castige in Brugge cu 0-2, iar echipa belgiana trece printr-o pasa destul de slaba si vine dupa o infrangere in campionat cu Oostende.

Benfica are un parcurs impecabil in momentul de fata si merge perfect si in campionat, acolo unde spera sa ridice trofeul.

More in Cota 2