Connect with us

Cota 2

Cota 2 din Champions League 26.04.2022

Cota 2

Cota 2 din Champions League 26.04.2022

Salutare tuturor prieteni! Se apropie cu pasi repezi finalul celei mai puternice competitii intercluburi. Desigur, avem inca ocazia sa profitam de cele doua meciuri ce se vor desfasura in semifinalele Uefa Champions League. Cota 2 din fotbal este pregatita si cred ca o sa va ofere increderea necesara, tinand cont de forma echipelor.

Avand in vedere ca avem cate un meci in fiecare zi din Champions League, am decis sa plasam cota 2 pe doua zile. Am mai facut acest lucru in trecut si a fost foarte bine petru noi ca am avut rabdare. Avem dueluri foarte tensionate si cu sigurata avem nevoie de inspiratie pentru a alege corect pronosticurile.

INCASEAZA ACUM 300 RON PARIU FARA RISC & 150 ROTIRI GRATUITE>>

Cota 2 din Champions League – Miza 500 RON!

Manchester City vs Real Madrid

Chiar daca casele de pariuri online o dau ca favorita pe Manchester City, acest lucru nu inseamna ca o sa fie cu adevarat un meci usor.

Putem considera ca Real Madrid este o formatie capabila sa invinga orice adversar din aceasta competitie, avand in vedere experienta jucatorilor si a managerului. Tinand cont de cele doua ofensive si de forma de moment a celor doua, nu cred ca este posibil sa avem un meci fara ocazii de poarta. Mizam pe goluri in aceasta partida, avand in vedere ca gruparea „blanco” este concentrata 100% pe aceasta competitie. In La Liga, lucrurile sunt deja destul de clare.

Liverpool vs Villareal

In aceasta partida avem o favorita clara daca stam sa analizam cotele oferite pre-match. Nu cred ca este o surpriza, avand in vedere ca Liverpool joaca un fotbal spectaculos. Trupa lui Klopp este agrenata in lupta pentru titlu in Premier League, iar acest lucru o poate ajuta si in confruntarea din Champions League. Acestia o vor intalni pe Villareal, o formatie ce a produs o surpriza foarte mare dupa eliminarea celor de la Bayern Munchen.

Acest lucru trebuie sa ii dea de gandit lui Klopp si cu siguranta tehnicianul german nu va trata meciul ca pe unul simplu. Cu siguranta va incerca sa profite de faptul ca primul meci se joaca pe Anfield, iar din acest motiv vom miza pe pronosticul de mai jos.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE SI

More in Cota 2