Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Cota 2

Cota 2 din Europa League 18.04.2019 – Gabriel

Cota 2

Cota 2 din Europa League 18.04.2019 – Gabriel

Salutare tuturor prieteni. Cota 2 din Europa League este pregatita, iar noi ne vom baza astazi pe numarul de goluri.

Din pacate ieri nu am avut nicio sansa cu cele doua partide de under, desi primul meci a fost castigator. De cele mai multe ori se intampla asa cand joci under, in momentul in esti linistit si crezi ca o sa iti iasa biletul, exact in acel moment incep baietii sa joace fotbal. Astazi o sa schimba foaia si o sa ne bazam pe goluri in Europa League, o competitie ce ne-a adus profit si saptamana trecuta. Am luat in calcul cele doua partide ce mi se par cele mai spectaculoase, adica Napoli – Arsenal si Frankfurt – Benfica.

Napoli – Arsenal

  • Nu sunt straine, in ultimii cinci ani si jumatate s-au duelat de trei ori si de fiecare data echipa gazda s-a impus cu 2-0.
  • De departe cel mai spectaculos sfert de finala, ma astept ca Napoli vs Arsenal sa fie duelul pe care vrem sa il vedem. Cu jucatorii implicati, asa cum s-a intamplat si in tur, sa avem faze multe de poarta.
  • In meciul tur Napoli a avut 9 cornere in meci si cred ca si in acest meci media o sa fie una foarte buna pentru ca Arsenal o sa incerce sa blocheze toate fazele din axul central.

PLASEAZA 250 RON FARA NICIUN RISC PE COTA 2 DIN EUROPA LEAGUE>>>

Frankfurt – Benfica

  • Gazdele traverseau o perioada excelenta, cu victorii pe banda rulanta obtinute in toate competitiile. Micul declin insa a venit odata cu partida tur din Portugalia. Acestia au fost invinsi cu scorul de 4-2, la capatul unei partide spectaculoase.
  • Frankfurt nu mai are nimic de pierdut si trebuie sa se avante in ofensiva. Acestia au de recuperat un handicap de 2 goluri, asadar trebuie sa marcheze devreme, iar de data asta se va juca 11 vs 11.

Cota 2: 

CITESTE SI

More in Cota 2