Connect with us

Cota 2

Cota 2 din Europa League 22.10.2020

Cota 2

Cota 2 din Europa League 22.10.2020

Salutare tuturor prieteni. Astazi avem la dispozitie o oferta foarte bogata alcatuita din meciurile din Europa League. Ieri am reusit sa bifez cota 2 din fotbal, astfel ca am incredere ca putem reusi din nou.

Rezultatele de ieri din Uefa Champions League au fost foarte bune. Mici surprize, insa cred ca toata lumea sa astepta. Totusi, ne bucuram ca am reusit sa bifam prima cota 2 din aceasta editie din Uefa Champions League. Pentru astazi oferta este foarte interesanta, insa trebuie sa fim atenti la cotele false. Stim foarte bine ca Europa League este ziua in care se pierde cel mai mult. D-asta nu vom incerca prea multe biletele si ne vom concentra doar pe pronosticurile ce ne ofera incredere.

Incaseaza acum 31 RON fara depunere si plaseaza cota 2 din Europa League>>>

superbet

Daca doriti sa incercat cateva surprize in aceasta competiei, acum o poti face. Superbet, ofera tuturor pariorilor 31 RON fara depunere. Trebuie doar sa iti verifici contul, apoi ai banutii in cont. Astfel, cred ca putem plasa biletul zilei cu partidele din Europa League. Profita si tu de oferta agentiilor online in aceasta perioada.

 

 

 

Cota 2 din Europa League – Sa inceapa show-ul!

Villareal – Sivasspor

Villareal se afla pe locul 2 in La Liga, dupa cele 6 etape disputate.  Etapa trecuta, Villarreal a trecut de Valencia cu scorul de 2-1. In aceste conditii, moralul este unul ridicat si cred ca au forta de a se impune in aceasta confruntare. Submarinul Galben reprezinta o formatie net superioara din punct de vedere al valorii si al experientei. De asemenea, faptul ca partida se va desfasura pe teren propriu, o dau clar favorita.

VEZI MAI MULTE PONTURI EUROPA LEAGUE AICI>>>

Leverkusen – Nice

Se intalnesc doua formatii frumoase din Bundesliga, respectiv Ligue 1. Leverkusen a reusit primul succes in campionat, dupa 3 remize. Stilul echipe nu s-a schimbat prea mult, insa este clar ca echipa simte lipsa lui Kai Havertz.

Pe cealalta parte, Nice vine dupa un succes foarte important. Tehnicianul Patrick Vieira a reusit sa o invinga pe St. Etienne cu scorul de 3-1. Nice este o formatie ce pune probleme in Ligue 1, astfel ca ne vom baza pe stilul ofensiv al echipei.

Plaseaza acum cota 2 din fotbal si profita de partidele din Europa League>>>

More in Cota 2