Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 01.01.2022

Cota 2 din fotbal 01.01.2022

Salutare tuturor prieteni si bine ati venit in noul an, 2022. Din punctul meu de vedere, anul profitabil se incepe direct din prima zi. Din acest motiv, am decis sa pregatesc prima cota 2 din fotbal din acest an pe care il consider plin de oportunitati.

Oficial, incepem un nou drum in acest domeniu plin cu surprize, de cele mai multe ori placute, insa stim ca atunci cand apar surprizele este foarte complicat. Pentru astazi vom trage cu ochiul in Premier League, acolo unde avem cateva evenimente interesante ce se vor desfasura.

Grupul Oficial Telegram - GnT Tips

Cota 2 din fotbal – Statistica ne incurajeaza!

Avem fata in fata doua formatii ce au incheiat cu dreptul anul 2021, dupa o serie de rezultate negative. Crystal Palace are de partea sa terenul propriu, acolo unde a reusit sa marcheze 18 goluri in cele 10 etape disputate. De asemenea, asa cum am mentionat, au reusit in ultima etapa sa o invinga pe Norwich cu scorul de 3-0. Dupa acest succes, Patrick Vieira a declarat ca isi doreste ca echipa sa sa urce mai mult in clasament, sa ajunga in top 10.

Pe cealalta parte, West Ham se afla in zona locurilor ce duc in cupele europene. Echipa se afla in acest moment pe locul 5 in Premier League cu 31 de puncte acumulate dupa cele 19 etape disputate. In ultima etapa acestia au reusit sa o invinga pe Watford cu scorul de 1-4. Acest succes a adus-o pe West Ham peste Manchester UTD in clasament, insa orice pas gresit o poate costa pe echipa lui David Moyes.

Statistica meciuri

Statistica dintre cele doua formatii ne incurajeaza sa plasam pronosticul de mai jos. Din ultimele 10 confruntari, in cel putin 7 meciuri s-au inscris minim 3 goluri in meci. In plus, consider ca un rezultat de egalitate nu ajuta deloc pe Crystal Palace sau West Ham in acest moment. Drept urmare, dupa ultimul meci direct, incheiat cu scorul de 2-2, ma astept ca si astazi sa avem parte de spectacol.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE SI

More in Cota 2