Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Cota 2

Cota 2 din fotbal 01.02.2023

Cota 2 din fotbal 01.02.2023

Salutare tuturor prieteni! Tragem linie dupa o luna ianuarie destul de buna si incepem cu mare entuziasm si cu un buget mai mare luna ianuarie. Desigur, avand in vedere ca proiectul in cota 2 din fotbal este cel mai cerut, nu avea cum sa lipseasca.

Dupa un weekend cu rezultate foarte bune si un debut de saptamana perfect este timpul sa continuam seria biletelor castigatoare. Astazi avem foarte multe partide interesante ce se desfasoara in Ligue 1, Coppa Italia sau Super Lig. Putin mai jos o sa gasiti biletul meu in cota 2 din fotbal si bonusul de 20% de care toata lumea poate profita.

Cota 2 din fotbal – Victorii pe teren propriu!

  • Atat Monaco, cat si Galatasaray sunt doua formatii ce joaca foarte bine pe teren propriu. Turcii au reusit sa obtina o serie de 9 victorii consecutive in toate competitiile. Avand in vedere forma solida de pe Türk Telekom Arena imi este foarte greu sa cred ca se vor incurca cu ultima clasata din SuperLig.
  • De asemenea, Monaco este o formatie ce a reusit sa marcheze 23 de goluri in cele 10 etape disputate pe Stade Louis II. In ultima confruntare de pe teren propriu acestia au reusit sa se impuna in fata celor de la Ajaccio cu scorul de 7-1. Adversarul de astazi este unul slabit si fara moral dupa cele 5 infrangeri consecutive din Ligue 1. De asemenea, acestia ocupa locul 19 in clasament dupa cele 20 de etapa disputate.
  1. Galatasaray vs Umraniyespor – 1 & over 1,5 goluri
  2. AS Monaco vs Auxerre – 1 & over 1,5 goluri

CITESTE SI

More in Cota 2