Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 01.05.2022

Cota 2 din fotbal 01.05.2022

Salutare tuturor prieteni! Stiu ca toata lumea sarbatoreste astazi 1 mai, insa este pacat sa nu profitam de oferta caselor de pariuri online. Pentru astazi avem din nou in prim-plan cota 2 din fotbal si incercam sa continuam seria.

Putem spune ca am avut parte de o super saptamana daca tinem cont de rezultatele noastre. Per total lucrurile au mers excelent si am reusit sa avem procentaje excelente. De asemenea, am reusit sa bifam de 5 ori consecutiv cota 2 din fotbal. Continuam si astazi pe acest drum, incercam sa selectam cele mai bune optiuni.

Cota 2 din fotbal – Mizam pe partidele din Ligue 1!

  • AS Monaco se afla intr-o forma de zile mari, avand 6 victorii consecutive in Ligue 1. Acestia ii intalnesc pe cei de la Angers, formatie fara obiectiv in acest moment. Trupa lui Philippe Clement se lupta in continuare pentru un loc de Champions League si nu cred ca vor rata cele 3 puncte pe teren propriu.
  • In cealalta confruntare din Ligue, putem spune ca vom avea un duel al orgoliilor. Gazdele acestui meci se situeaza in acest moment pe locul 2 in Franta si putem spune ca o victorie astazi ii asigura locul de Champions League. Pe cealalta parte, Lyon se afla pe locul 8 si are in continuare sanse sa ajunga pe un loc european. Acestia au reusit sa o invinga in ultima etapa pe Montpellier cu scorul de 5-2, astfel au ramas cu sanse matematice. In ultima confruntare directa trupa lui Peter Bosz s-a impus cu scorul de 2-1, drept urmare cred ca vom avea parte din nou de o partida disputata.
INCASEAZA ACUM 57 RON & 289 ROTIRI GRATUITE FARA DEPUNERE>>>

CITESTE SI

More in Cota 2