Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 02.06.2022

Cota 2 din fotbal 02.06.2022

Salutare tuturor prieteni! Am inceput cu dreptul in luna iunie desi oferta caselor de pariuri online nu a fost prea bogata. Astazi incep confruntarile din Liga Natiunilor, astfel ca o sa gasim cateva evenimente pentru proiectul in cota 2 din fotbal.

Lucrurile au mers foarte bine ieri pentru noi, avand in vedere ca am bifat din nou cota 2 din fotbal fara emotii. Mergem mai departe si imi doresc sa continuam pe acest drum pentru ca moralul este unul foarte bun. In continuare vreua sa va multumesc pentru ca tineti cont de mesajele pe care le trasmit in articole sau comentarii. Sunt sigur ca ati observat ca este foarte important sa ai o anumite strategie si sa avem grija in legatura cu gestionarea bugetului. Astea fiind spuse, hai sa vedem putin mai jos evenimentele pe care ne vom baza astazi.

VEZI AICI TOATE PONTURILE & AVANCRONICILE DIN NATIONS LEAGUE>>>

Cota 2 din fotbal – Mizam pe goluri in Liga Natiunilor!

Serbia vs Norvegia

Cele doua s-au intalnit in urma cu doi ani, in barajul pentru EURO 2020, intr-un meci in care Serbia s-a impus in extra-time. In mod normal, sarbii ar trebui sa obtina din nou un rezultat pozitiv, mai ales ca joaca acasa, insa mergem pe mana lor. Norvegia are totusi resursele necesare pentru a pune mari probleme, asa ca nu este exclus sa inscrie.

Israel vs Islanda

Din punct de vedere al valorii, este usor peste nivelul adversarei sale, avand de asemenea si evolutii mai bune in ultima perioada. Marele sau avantaj este insa terenul propriu, acolo unde pierd destul de greu, suporterii avand ocazia sa joace si ei un rol important.

Ultimul succes al Islandei a venit in duelul de pe teren propriu cu Liechtenstein, castigand cu 4-0 pe teren propriu. De atunci a disputat sase partide, interval in care a suferit trei infrangeri. 

Avand in vedere problemele din defensiva celor islandezilor, cred ca vom vedea un meci cu minim doua reusite.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE SI

More in Cota 2