Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 03.03.2021

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 03.03.2021

Salutare tuturor prieteni! Etapa intermediara din aceasta saptamana ne ofera sansa de a merge mai departe cu proiectul nostru. Cota 2 din fotbal este pregatita si se bazeaza pe doua evenimente din Ligue 1.

Incepem aceasta luna cu un moral foarte bun, dupa ce in ultimul weekend am reusit sa bifam 26 de pronosticuri. Avem o etapa intermediara cu partide interesante in Ligue 1, Premier League sau Seria A. Pentru astazi noi ne vom baza in totalitate pe partidele din campionatul francez. O sa gasiti si alte recomandari interesante in sectiunea biletul zilei din fotbal.

Cota 2 din fotbal – Lyon si Monaco in lupta pentru titlu!

Strasbourg vs Monaco

Observam din statistica ca de fiecare data cand s-au intalnit cele doua formatii am avut parte de spectacol. Monaco se afla intr-o forma incredibila si poate castiga cu orice echipa din Ligue 1. Pentru Strasbourg orice pas gresit o poate costa pentru lupta din josul clasamentului este foarte echilibrata. Monaco se afla pe locul 4 in acest moment in clasament, fiind la 4 puncte fata de liderul Lille. Acestia au reusit in ultimele 2 etape sa le invinga cu acelasi scor 2-0 pe PSG si Brest. Pe cealalta parte, Strasbourg a reusit sa obtina o remiza pe terenul lui Lille, scor 1-1.

Lyon vs Rennes

Lyon se va folosi in acest duel de avantajului terenului propriu. Este greu de crezut ca pot pierde un meci in fata unu adversar cu atat de multe probleme. Forma sportiva a celor de la Rennes a lasat de dorit. Rennes a ajuns in acest moment la 3 infrangeri consecutive, ultima fiind in fata echipei lui Adrian Ursea, scor 1-2. O sa fie un meci complicat pentru Rennes pentru ca Lyon se afla in lupta cu Lille si PSG. Acestia au remizat in ultima etapa cu Marseille, scor 1-1, astfel ca nu isi mai pot permite si astazi un pas gresit.

PLASEAZA ACUM SI INCASEAZA 500 RON BONUS

cota 2 din fotbal 03.03.2021

Citeste si..

Cota 60.00 pentru Barcelona in partida cu Sevilla!

CITESTE SI

More in Cota 2