Connect with us
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
las vegas 55 lei pariu gratuit
88 rotiri gratuite 888
Superbet

259 Rotiri Gratuite

la Burning Hot, dupa verificarea contului

Betano

777 ROTIRI GRATUITE

la Shining Crown, cod bonus: 777BETANO

Las Vegas

55 LEI PARIU GRATUIT

Fara depunere, fara rulaj

888 Free

100% PANA LA 500 LEI
+40 ROTIRI GRATUITE

previous arrow
next arrow

Cota 2

Cota 2 din fotbal 03.05.2023

Cota 2 din fotbal 03.05.2023

Salutare tuturor prieteni! Apoi abia de astazi incepem cu adevarat treaba in luna lui mai. Incepem sa gasim meciuri din ce in ce mai bune in oferta, astfel ca pentru astazi avem pregatita cota 2 din fotbal.

VEZI AICI TOATE PONTURILE DE PE SITE>>>

Incepem cu un moral foarte bun in luna mai si avem nevoie de rezultate bune pentru a aduce un plus contului nostru. Este o luna foarte importanta pentru ca majoritatea partidelor au o miza foarte importanta. Avem parte de o perioada in care toate echipele isi traseaza un ultim obiectiv si cu siguranta vor aparea surprize. Din acest motiv noi suntem aici sa analizam si sa privim partidele din fiecare unghi si sa facem alegerile corecte. Putin mai jos o sa gasiti primele pronosticuri plasate pentru biletul in cota 2 din fotbal. Let’s go!

Cota 2 din fotbal

Manchester City vs West Ham

  • Manchester City nu isi permite un pas gresit acum, deoarece Arsenal inca spera. Cetatenii cauta victoria cu numarul 25, cu ajutorul careia se pot indeparta.
  • De partea cealalta, West Ham este si ea in cautare de puncte, pentru a ramane deasupra liniei retrogradabile. Din acest motiv cred ca pronosticul de mai jos este unul extrem de plauzibil pentru confruntarea de astazi.

Sparta Praga vs Slavia Praga

  • Avem parte de un derby cu adevarat intens in Cehia, acolo unde cele doua formatii se vor infrunta in finala Mol Cup. Cele doua formatii duc o lupta impresionanta si in campionat, unde sunt despartite de doar 2 puncte. In prezent Sparta Praga ocupa prima pozitie, insa Slavia este formatia ce detine cel mai bun atac din campionat cu 81 de goluri marcate.
  • Este o finala si cu siguranta se poate intampla orice, insa ambele echipe au calitate in compartimentul ofensiv. Daca tinem cont de ce s-a intamplat in ultimele confruntari directe putem spune ca pronosticul selectat este unul corect.

More in Cota 2