Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 03.12.2019

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 03.12.2019

Salutare prieteni, aici Andrei Cinculescu. Revin în atenția voastră după o lungă perioadă de pauză, cota 2 și biletul de 10 urmând a fi cele două proiecte abordate de către mine.

Cota 2 de astăzi are la bază două evenimente foarte interesante, Lyon-Lille și Brest-Strasbourg. Lyon-Lille.

Informații meci:

Trupa antrenată de Rudi Garcia ocupă locul 7 în campionat, 22 de puncte acumulate, 4 victorii și o înfrângere fiind ultimele 5 rezultate ale acestora. Principalii marcatori ai echipei sunt: Dembele (10 goluri) și Depay (7 goluri), 4 dintre acestea fiind înscrise în Champions League, acolo unde lucrurile nu merg foarte bine pentru ,,puști”, 7 puncte acumulate, la egalitate de puncte cu rușii de la Zenit. Dețin o medie de 1,6 goluri marcate per meci, în timp ce defensiva cedează aproximativ 1,10 goluri per meci. Pentru acest duel, Aouar și Marcal sunt anunțați indisponibili, în timp ce Depay, Dubois și Mendes sunt incerți. În cele 20 de meciuri oficiale, atât în campionat, cât și în grupa G din competiția Uefa Champions League, intervalul 2-4 goluri a fost obținut de 13 ori. De cealaltă parte, Lille se mulțumește și în acest an doar cu meciurile din campionat, fiind deja eliminată din Champions League. În primul eșalon francez, aceștia ocupă poziția a 8-a, la egalitate de puncte cu adversara de astăzi, golvaverajul fiind singurul termen despărțitor dintre cele două. Nigerianul Osimhen este principalul marcator al echipei (8 goluri), două dintre acestea fiind înscrise în Champions League. Media golurilor marcate per meci se regăsește la 1,15, în timp ce defensiva cedează aproximativ 1,35 goluri.

Singurul jucător indisponibil este Mandava, acest fiind suspendat pentru cumulul de cartonașe. În cele 20 de meciuri oficiale deja susținute, intervalul de 2-4 goluri a fost obținut de 16 ori. În ultimii 5 ani, Lyon și Lille s-au duelat de 9 ori, 6 dintre aceștia terminându-se în intervalul 2-4 goluri.

În completarea acestei duble, eu am ales să mă bazez pe duelul dintre Brest-Strasbourg. Pronosticul pentru acest meci fiind: interval 1-3 goluri.

Inregistreaza-te acum si joaca cota 2 din fotbal – Incaseaza bonusul instant de 500 RON la prima depunere>>>

 

CITESTE SI

More in Cota 2