Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 04.02.2019 – Gabriel

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 04.02.2019 – Gabriel

Va salut prieteni, aici Gabriel. Pentru astazi o sa va propun cota 2 din fotbal, avand la baza doua partide extrem de interesante.

Fratilor, venim dupa un weekend bun in care am reusit sa bifam doua cote de 2, dar si biletul de weekend in cota 7, astfel bugetul nostru a primit un plus in acest start de luna, insa trebuie sa fim in continuare atenti. Pentru astazi o sa mizez foarte putin pe cele doua pronosticuri pe care le-am analizat. Gasiti putin mai jos optiunile mele, iar daca va ofera incredere va invit sa le plasati. Bafta tuturor si pariati responsabil!

West Ham – Liverpool 

Liverpool nu a reusit sa profite pe deplin de pasul gresit facut de Manchester City, asadar trebuie sa ramana in continuare in corzi. De partea cealalta, West Ham se afla intr-o continua scadere de forma, iar moralul jucatorilor este cu siguranta scazut. Londonezii reprezinta una din victimele favorite ale cormoranilor, care au marcat de 16 ori in ultimele 4 dueluri directe.

Pariaza pe Liga I si primesti 25% pariu fara risc

Pariaza pe Liga I si primesti 25% pariu fara risc

Cagliari – Atalanta

Cagliari este o echipa mica, de la care nu avem mari asteptari, spre deosebire de Atalanta, care arata foarte bine in acest sezon, trecand de asemenea si printr-o forma de zile mari, asa ca mizam pe faptul ca oaspetii vor forta pe toata perioada meciului. In aceasta confruntare ma bazez pe media de cornere ridicata a celor de la Atalanta, o echipa ce preseaza chiar si in momentul in care este in avantaj pe tabela de scor.

Cota 2:

 

BONUS 300 RON SA PARIEZI TOT CE ITI DORESTI – 100% CASHBACK

CLICK AICI!

CITESTE SI

More in Cota 2