Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 04.07.2020

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 04.07.2020

Salutare tuturor prieteni. Desi suntem in luna iulie, avem suficiente evenimente pentru a forma cota 2 din fotbal.

Trebuie sa mentionez ca in acest articol avem prima cota 2 din luna iulie. Pana in acest moment am avut o mica pauza si tin sa cred ca am avut de castigat. Totusi, incepem o noua luna si suntem increzatori ca putem profita de evenimentele ce se vor desfasura. Suntem fericiti si multumiti de faptul ca avem foarte multe partide de fotbal. In plus, avem ocazia sa profitam si cele mai bune oferte pe care agentiile online le pune la dispozitie.

[kindred id=”73465″ event_id=”1006459809″]

Pentru astazi am ales sa ma bazez pe doua partide din Premier League. O avem pe Manchester UTD in prin plan si pe Chelsea. Ambele formatii se lupta pentru pozitia de Uefa Champions League.

Manchester UTD – Bournemouth

Trupa lui Ole Gunnar Solskjaer nu isi permite sa piarda puncte in fata unei echipe modeste precum este Bournemouth. Dupa cum arata oaspetii, nu cred ca mai pot evita retrogradarea, desi diferenta fata de Watford nu este prea mare. Totusi, diavolii nu isi permit sa piarda puncte in fata unor astfel de echipe. Trebuie sa evidentiem forma excelenta a ofensivei a celor de la Manchester UTD. In ultimele doua etape s-au impus cu scorul de 3-0. In aceste conditii, ma astept ca in aceasta dupa-amiaza sa nu avem surprize prea mari.

Chelsea – Watford 

In ultima etapa trupa lui Frank Lampard a pierdut surprizator, scor 3-2 in fata celor de la West Ham. In acest conditii, daca Chelsea se mai incurca si astazi isi poate lua adio de la locurile de Uefa Champions League. Trebuie sa mentionam faptul ca ambele formatii au nevoie de victorie, insa obiectivul este cu totul diferit. Totusi, Chelsea a reusit sa se impuna in FA Cup, astfel ca moralul echipei este unul bun.

Incaseaza acum 500 RON bonus la prima depunere si profita de cele mai mari cote din domeniul online – Joaca acum cota 2 din fotbal>>>

CITESTE SI

More in Cota 2