Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 04.10.2020

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 04.10.2020

Salutare tuturor prieteni. Ziua de duminica ne aduce in prim-plan cateva confruntari foarte interesante. Pentru cota 2 din fotbal, am ales doua evenimente foarte interesante din Ligue 1 si Seria A.

Procentajul castigator de ieri a fost unul pozitiv pe lista cu recomandari din fotbal. Am reusit sa bifam cateva pariuri speciale in derby-ul FCSB vs Dinamo Bucuresti. Din pacate cota 2 a fost pierzatoare, dupa Leeds vs Manchester City. Un meci cu 35 de ocazii in care am avut trei lovituri in bara, insa nu a mai intrat un gol.

Cota 2 din fotbal – Ligue 1 & Seria A in prim-plan

Lazio – Inter Milan

Lazio a reusit o performanta notabila in sezonul predecedent din Seria A. Echipa a revenit in grupele Uefa Champions League, dupa o pauza de 13 ani. In campionat, au reusit o victorie in prima etapa, scor 2-0 in fata celor de la Cagliari. Apoi socul a fost foarte mare, dupa 1-4 contra celor de la Atalanta. Jocul nu s-a legat, astfel ca infrangerea a fost una dureroasa.

Inter Milan este una dintre cele mai bune formatii din fotbalul italian. Si in acest sezon, trupa lui Conte incearca sa castige titlul in Seria A. Finalista Europa League a reusit sa invinga Fiorentina cu 4-3, pe teren propriu impunandu-se apoi cu 2-5 la Benevento.

Rennes – Reims

Rennes este una dintre formatiile ce au reusit sa progreseze enorm in Ligue 1. Cei de la Rennes conduc in clasamentul din Ligue 1, fiind primii, la un punct de locul secund. In primele 5 etape, acestia au reusit sa obtina 13 puncte. De mentionat ca vor debuta si in Uefa Champions League, intr-o grupa cu Krasnodar, Chelsea si Sevilla.

Cei de la Reims au parte de un inceput de sezon foarte slab. Acestia ocupa penultima pozitie in Ligue 1, dupa primele 5 etape, cu doar un singur punct acumulat. Echipa si-a aratat limitele si in Europa League, acolo unde a fost eliminata de  MOL Fehervar.

Plaseaza acum cota 2 din fotbal si incaseaza instant 500 RON bonus – Profita de cele mai mari cote din domeniul online>>>

CITESTE SI

More in Cota 2