Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 04.12.2019

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 04.12.2019

Salutare tuturor prieteni, aici Gabriel. Pentru astazi va propun cota 2 din fotbal, avand la baza 2 evenimente.

Ieri nu am reusit din pacate sa postez, insa nu este timpul pierdut. Avem la dispozitie o luna extrem de importanta si trebuie sa o scoatem pe plus. Din punctul meu de vedere lunile decembrie si ianuarie sunt extrem de importante din punct de vedere statistic. In aceste doua luni, daca esti atent poti adauga un plus consistent contului tau de pariuri.

Pentru astazi am decis sa ne bazam pe cele doua campioante importante, Premier League, respectiv Ligue 1.

In aceasta etapa ne vom baza pe Leicester, o echipa ce se afla intr-o forma de deosebita cu victorii pe linie si cu un golaveraj impresionat, 33 de goluri marcate si doar 9 primite. Desi, foarte multi vor spune ca ar mai trebui si Leicester sa se incurce, eu cred ca nu o vor face astazi. Watford arata foarte rau in acest moment, avand foarte multe lipse, in special in defensiva, in plus antrenorul echipei a fost demis dupa ultima infrangere.

Un alt duel foarte interesant se va desfasura in Ligue 1, acolo unde Toulouse si Monaco se vor infrunta. Meciurile dintre cele doua echipe au fost intotdeaua spectaculoase, iar in ultimele 6 confruntari am vazut goluri in ambele porti.

Desi, in acest moment, Toulouse se afla pe ultima pozitie in Ligue 1, acestia au reusit sa marcheze ce 16 ori si sa incaseze 29 de goluri, fiind cea mai slaba defensiva din campionat. Totusi, acestia isi doresc sa scape din zona rosie si din acest motiv cred ca le vor pune mari probleme celor de la Monaco. Pe cealalta parte Jardim Low a reusit sa o faca pe Monaco sa obtina rezultate pozitive, in special pe teren propriu, dar in deplasare situatia echipei este cu totul alta.

Afla acum despre cele mai bune bonusuri online de sarbatori si profita de fiecare avantaj – Decembrie este luna cadourilor>>>

CITESTE SI

More in Cota 2