Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 04.12.2021

Cota 2 din fotbal 04.12.2021

Salve prieteni! Suntem oficial in primul weekend din luna decembrie si cu siguranta sperantele sunt foarte mari. Intram in lupta direct cu proiectul nostru principal in cota 2 din fotbal.

Toate bune ieri dupa ce am reusit sa bifam biletul zilei din fotbal. Acest lucru ne ofera moral si ne ajuta sa analizam cu mai mare atentie oferta de astazi. Gasim foarte multe variante interesante in oferta caselor de pariuri online, dar trebuie sa fim inspirati. Pentru astazi am decis sa jucam doar meciuri ce se vor desfasura in Bundesliga, acolo unde astazi se va desfasura Der Klassiker.

Cota 2 din fotbal – Der Klassiker in prim-plan!

Cand vorbim despre Dortmund vs Bayern Munchen, vorbim despre un spectacol total. Acest lucru se datoreaza cu siguranta si fotbalisitilor din teren. In ultima perioada am avut in vedere duelul dintre Haaland vs Lewandowski. Doi dintre cei mai eficienti atacanti din fotbalul european. Din fericire, in acest moment distanta dintre cele doua formatii este de un singur punct, astfel ca meciul va avea o miza foarte importanta. In acest moment, Dortmund este fara infrangere pe teren propriu, avand 7 victorii consecutive. Pe cealalta parte, Bayern Munchen se poate lauda cu cea mai buna ofensiva din campionat, 42 de goluri marcate in cele 13 etape disputate.

Statistici Der Klassiker

  • Prima confruntare dintre cele doua a avut loc pe 16 octombrie 1965, atunci cand Dormtund a reusit sa se impuna cu scorul de 0-2.
  • Cea mai mare diferenta de scor in “Clasicul Germaniei” s-a consemnat pe 27 noiembrie 1971, bavarezii castigand cu un categoric 11-1 pe teren propriu.
  • Cele mai multe aparitii in Der Klassiker le are internationalul german, Thomas Muller, cu 38.
  • Robert Lewandowski este jucatorul cu cele mai multe goluri inscrise in acest derby, cu 29 de reusite.
  • Bayern conduce in duelurile directe, cu 64 de succese fata de cele 33 obtinute de Dortmund.

Leverkusen vs Furth

Vorbim in acest duel de doua formatii ce au un obiectiv total diferit. Leverkusen se afla in acest moment pe locul 3 in clasament dupa cele 13 etape disputate. Drept urmare, formatia lui Gerardo Seoane se lupta pentru locurile de Champions League. Dupa o seria mai slaba de rezultate, Leverkusen a revenit cu doua victorii de moral, 1-0 cu Bochum, si 1-3 cu RB Leipzig in ultima etapa.

Pe cealalta parte, Furth se confrutna cu probleme uriase in compartimentul ofensiv. In cele 13 etape disputate, echipa a incasat 39 de goluri. Nu trebuie sa fii specialisti sa iti dai seama ca Furth nu a fost pregatita pentru contactul cu prima scena a fotbalului din Germania. Echipa este fara victorie in clasament, avand un singur punct castigat prin luna lui august. Imediat apoi a urmat o serie de 11 infrangeri consecutive in Bundesliga, asadar, imi este foarte greu sa cred ca vor face fata in acest duel.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE SI

More in Cota 2