Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 05.01.2020

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 05.01.2020

Salutare tuturor prieteni, aici Gabriel. Cota 2 din fotbal este pregatita, iar noi speram sa nu mai avem parte de surprize.

Din pacate ieri Barcelona a produs o mare surpriza, dupa ce a pierdut in derby-ul catalan. Foarte frustrat este faptul ca desi a fost condusa, a reusit sa revina, insa eliminarea lui De Jong din minutul 75 a dat totul peste cap. Incercam sa mergem mai departe pentru ca suntem la inceput de luna si am reusit sa bifam dupa cum spuneam si ieri, cateva recomandari frumoase, dar si doua bilete.

[kindred id=”58770″ event_id=”1005992815″]

Pentru astazi ne vom baza in totalitate pe numarul de goluri din doua partide ce se anunta extrem de interesante. Ne vom indrepta atentia catre La Liga, acolo unde Sociedad si Villareal se vor infrunta in etapa cu numarul 19. A doua partide vine din Seria A, acolo unde echipa de pe ultima pozitie o va infrunta pe Sassuolo. Ambele formatii au probleme reale in defensiva, insa ne asteptam ca Genoa sa riste astazi pentru ca au nevoie mare de o victorie. Pe cealalta parte Sassuolo este genul de echipa ce nu stie sa se apere, iar atacul este singura lor varianta.

Inregistreaza-te acum si incaseaza 500 RON bonus instant la prima depunere – Joaca cota 2 din fotbal>>>

CITESTE SI

More in Cota 2