Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 05.04.2023

Cota 2 din fotbal 05.04.2023

Salutare tuturor prieteni! Este timpul ca proiectul in cota 2 din fotbal sa revina in prim-plan. Ne apropriem de weekend, asa ca este timpul sa ii dam drumul la treaba. Avem astazi cateva derby-uri extrem de interesante in oferta caselor de pariuri online.

Lucrurile au mers bine ieri pentru noi in grupul de Telegram, acolo unde am reusit din nou sa bifam proiectul all in. Am ajuns astfel al 500 de euro incasati destul de lejer, insa trebuie sa mergem mai departe si cu proiectul in cota 2 din fotbal. In aceasta luna avem doar 3 bilete jucate si bilantul este momentan pozitiv. Avem nevoie de cateva reusite inainte de weekend pentru a obtine un moral foarte bun si chef de treaba. Astea fiind spuse, hai sa nu o mai ardem aiurea si sa vedem ce recomandari avem astazi pentru bilet.

Grupul Oficial Telegram - GnT Tips

Cota 2 din fotbal

RB Leipzig vs Borussia Dortmund

Personal cred ca cele doua pornesc cu sanse egale la calificarea mai departe, de aceea mi se pare mult mai la indemna un pronostic bazat pe goluri. Ambele abordeaza un stil ofensiv de fotbal lucru care l-au demonstrat de foarte multe ori pe parcursul acestui sezon. Asadar, m-am dus pe un „GG” aici, care mi se pare unul dintre cele mai bune pronosticuri de astazi.

60 RON FreeBet + 60 Rotiri Gratuite
60 RON FreeBet + 60 Rotiri Gratuite

Feyenoord vs Ajax

Este cu siguranta unul dintre cele mai interesante meciuri din oferta de astazi. Ajax a dezamagit in acest weekend cand a remizat pe terenul celor de la Go Ahead Eagles, scor 0-0. A ramas pe locul 2 in clasament, insa se lupta in continuare pentru a pastra locul de Uefa Champions League. Pe cealalta parte, Feyenoord este liderul la zi in Eredivisie ce are un avans de 9 puncte fata de adversara de astazi. In ultimul meci de campionat cei de la Feyenoord s-au impus cu scorul de 2-3 pe terenul celor de la Ajax. In aceste conditii, avand in vedere ca este un meci in semifinale si Ajax este pusa sub presiune, cred ca vom vedea din nou un meci deschis.

More in Cota 2