Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Cota 2

Cota 2 din fotbal 06.12.2019

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 06.12.2019

Salutare tuturor prieteni, aici Gabriel. Pentru astazi o sa va propun cota 2 din fotbal ce se va baza pe numarul de cornere si goluri.

Din pacate ieri nu am avut prea mult succes cu pronosticul de la Viitorul – Astra, desi trupa lui Gica Hagi a dominat in totalitate partida. Este foarte greu de inteles cum de nu a reusit sa marcheze, insa aici discut doar cu cei care se uita cu adevarat la partidele de fotbal, nu cu cei care doar plaseaza pronosticul si apoi comenteaza daca e win sau lost. Macar am reusit sa bifam biletul in cota 20, iar pentru astazi am ma pregatit un bilet pe care o sa il gasiti pe site-ul comunitatii.

Dupa ce am analizat oferta de astazi m-am decis sa ma bazez pe numarul de goluri dintr-o confruntare ce se va desfasura in Eerste Divisie, iar al doilea meci vine din Seria A, acolo unde Inter Milan si AS Roma se vor infrunta. De fiecare data cand ne-am bazat pe numarul de cornere in meciurile celor de la Inter am reusit sa bifam si cota 2. Cele mai bune cote pentru evenimentele pe care le-am selectat o sa le gasiti in oferta celor de la Betano(vezi oferta). Bafta tuturor si pariati responsabil!

Profita de cele mai bune cote si incaseaza instant bonusul de 500 RON la prima depunere>>>

CITESTE SI

More in Cota 2