Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal! 07.01.2020

Biletul zilei

Cota 2 din fotbal! 07.01.2020. Am decis sa ma bazez pe doua infruntari spectaculoase de astazi si de maine, din Anglia si Spania.

[kindred id=”58950″ event_id=”1005934741″]

Salutare tuturor, Gabriel aici! Am pregatit un bilet de cota 2, in care ne vom baza exclusiv pe goluri. Manchester United, Manchester City, Valencia si Real Madrid sunt echipele de la care ma astept sa vad spectacol.

Manchester City vrea revansa dupa esecul din campionat, iar miza e una importanta astazi. Avem parte de mansa tur din semi-finalele Cupei Ligii Angliei, un trofeu pe care ambele formatii il doresc. Am ales pronosticul “GG sau 3+”, pentru ca e putin probabil sa vedem un duel anost.

Valencia si Real Madrid se vor duela in Super Cupa Spaniei, intr-un duel in care ar trebui sa vedem multe reusite. Cele doua s-au infruntat recent si in campionat, acolo unde au remizat cu scorul de 1-1. Dani Parejo, Gameiro, Jovic, Rodrygo sau Vinicius sunt doar cateva dintre numele ce pot debloca tabela de marcaj rapid. Acestea viseaza la finala Super Cupei si la sansa de a pune mana pe un trofeu in acest debut de an 2020.

CASA PARIURILOR se misca cel mai bine in acest moment pe piata cotelor, asadar am decis sa plasez biletul la ei. Daca nu ai cont, CLICK AICI !

 

CITESTE SI

More in Cota 2