Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Cota 2

Cota 2 din fotbal 07.01.2022

Cota 2 din fotbal 07.01.2022

Salutare tuturor prietenI! Revenim in weekend cu un moral foarte bun, dupa ce ieri am reusit sa bifam cota 2 din fotbal. Pentru astazi, gasim in oferta caselor de pariuri online cateva optiuni foarte interesante. Drept urmare, hai sa vedem impreuna pe ce evenimente ne putem baza.

Lucrurile au mers foarte bine ieri dupa ce am reusit sa bifam cota 2 din fotbal si biletul zilei. Luna ianuarie se anunta foarte promitoare, insa din pacate sunt foarte multe evenimente importante ce se amana din cauza pandemiei. Speram ca aceste intamplari sa nu ne dea planurile peste cap si sa continuam intr-o maniera pozitiva. Pentru astazi, am pregatit cota 2 din fotbal, avand la baza doua evenimente interesante.

O sa ne bazam pe Marseille in confruntarea cu Bordeaux. Oaspetii pot profita de situatia celor de la Bordeaux, echipa ce are nu mai putin de 12 lipse. Bordeaux a facut cerere catre federatia din Franta ca meciul sa se amane, insa acestia s-au lovit de un refuz, astfel ca meciul se va disputate. In aceste conditii, Marseille pleaca ca mare favorita in acest meci si cu o victoria poate trece pe locul 2 in Ligue 1.

Al doilea meci se va desfasura in Bundesliga, acolo unde Bayern Munchen vs Monchengladbach se vor infrunta. Ambele formatii au jucatori lipsa din cauza noului coronavirus, astfel ca meciul o sa fie unul interesant. Totusi, bavarezii dispun de un lot net superior, astfel ca in atac vom regasi jucatori precum Sabitzer, Muller, Gnabry sau Lewandowski. Pe cealalta parte, trupa lui Adi Hütter nu se descurca deloc bine, fiind pe locul 14 in clasament. Acestia nu au reusit sa castige niciun meci in ultimele 5 etape. Esecul cu Freiburg de pe teren propriu, scor 0-6 si infrangerea cu RB Leipzig, scor 4-1 a zdruncitat foarte tare moralul jucatorilor. Este posibil ca si in acest meci ca cei de la Gladbach sa clacheze, avand in fata un adversar ce nu a pierdut inca pe teren propriu.

Cota 2 din fotbal 07.01.2022

CITESTE SI

More in Cota 2