Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 08.01.2022

Cota 2 din fotbal 08.01.2022

Salutare tuturor prieteni! Iata ca suntem in primul weekend important din noul an 2022. Desigur, nu putea sa lipseasca din prim-plan cota 2 din fotbal.

Din pacate ieri am fost surprinsi de infrangerea celor de la Bayern Munchen, astfel ca am bifat prima cota 2 pierzatoare. Bilantul este unul pozitiv in continuare, 3 W – 1 L, astfel ca am de gand sa indrept lucrurile in acest weekend. Gasim meciuri interesante in oferta caselor de pariuri online. Trebuie doar sa evitam anumite partide si sa tinem cont de lipsele anumitor echipe. Pe langa faptul ca se amana meciuri din cauza pandemiei, foarte multe echipe isi trimit jucatorii la Cupa Africii pe natiuni.

Grupul Oficial Telegram - GnT Tips
Notificari rapide si super pariuri in grupul de Telegram – JOIN NOW!

Bundesliga – Frankfurt vs Borussia Dortmund

Cota 2 din fotbal o sa fie astazi compusa dintr-un singur meci din Bundesliga. Acolo avem o confruntare foarte interesanta ce se va desfasura pe Deutsche Bank Park. Borussia Dortmund are toate motivele sa isi doreasca victoria in aceasta dupa-amiaza, dupa esecul de ieri al bavarezilor. Cu o victorie obtinuta astazi, trupa lui Marko Rose se apropie la 6 puncte distanta de Bayern Munchen. Acest lucru este posibil daca ne gandim la faptul ca Dortmund detine a 2-a cea mai prolifica ofensiva din Bundesliga cu 41 de goluri marcate. De asemenea, acestia au reusit sa ii invinga pe cei de la Frankfurt in ultimult meci direct cu scorul de 5-2.

Pe cealalta parte, Frankfurt se afla pe locul 6 in Bundesliga si vine in acest meci dupa o serie pozitiva de rezultate. Au reusit sa castige 4 din ultimele 5 etapa in campionat. Singura infrangera a fost in deplasare pe terenul celor de la Hoffenheim scor, 3-2. Distanta in Bundelisga nu este una foarte mare, astfel ca o victorie ar putea o aduca pe Frankfurt pana pe locul 3 in clasament. Ma astept ca in acest meci sa ne ajute si statistica directa dintre cele doua formatii. De fiecare data am avut parte de meciuri disputate si cu foarte multe ocazii de poarta.

Cota 2 din fotbal 08.01.2022

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE SI

More in Cota 2