Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 08.03.2021

Cota 2 - gnt tips

Cota 2 din fotbal 08.03.2021

Salutare tuturor prieteni! Vrem sa incepem saptamana cu dreptul, astfel ca pe cota 2 din fotbal vom avea un singur eveniment. Oferta de astazi arata destul de bine, insa nu ne vom complica prea tare.

Putem spune ca am avut parte de un weekend echilibrat, cu 2 bilete castigatoare si unul pierzator. Lista cu recomandari a inregistrat 27 de pronosticuri castigatoare, un procentaj foarte bun pentru acest weekend. Pentru astazi vom incerca sa ne bazam pe un singur eveniment din Seria A.

Cota 2 din fotbal – Reuseste Atalanta sa o incurce pe Inter?

Etapa din Seria A se incheie cum nu se putea mai bine. Avem un super meci intre Inter si Atalanta in cadrul etapei cu numarul 24. Este cea mai buna echipa din campionatul italian, daca ne raportam strict la performantele din Serie A. Trupa lui Conte ocupa prima pozitie in acest moment, fiind la 3 lungimi distanta de AC Milan. Moralul echipei este unul foarte bun pentru ca vin dupa 6 victorii consecutive. Acestia se pot lauda si cu faptul ca au cel mai bun atac din Seria A cu 62 de goluri marcate.

Este clar ca nici Atalanta nu sta deloc rau cand vine vorba despre goluri marcate. Acestia au al doilea cel mai bun atac din campionat cu 60 de goluri marcate. Acestia au reusit o serie de 4 victorii consecutive, iar in acest moment sunt pe locul 5 in Seria A. Cu o victorie in meciul de astazi o poate egala pe Juventus la numarul de puncte.

In teren se vor infrunta cele mai ofensive echipe din Serie A, asa ca avem asteptari mari in ceea ce priveste un meci spectaculos. Inter are nevoie de puncte pentru a-si consolida pozitia in clasament, in timp ce Atalanta cauta la randul sau sa obtina un rezultat pozitiv pentru a urca din nou pe loc de Champions League.

PLASEAZA ACUM COTA 2 SI INCASEAZA 500 RON BONUS

cota 2 din fotbal 08.03.2021

Citeste si..

https://gnttips.ro/cote-marite-inter-milan-vs-atalanta-transforma-25-ron-in-275-525-ron/

 

CITESTE SI

More in Cota 2