Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Cota 2

Cota 2 din fotbal 08.04.2019 – Gabriel

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 08.04.2019 – Gabriel

Salutare tuturor prieteni. Cota 2 din fotbal este pregatita, iar astazi ne vom baza pe numarul de goluri din doua campionate mai slab cotate.

Reusim sa iesim cu bine dintr-un weekend in care au fost foarte multe surprize. Ne-am bucurat impreuna de blletul pentru weekend si de cota 2, iar acum incercam sa mai ciupim ceva pentru ca urmeaza partidele din Uefa Champions League. Astazi ne vom baza in totalitate pe numarul de goluri, iar cele doua partide pe care le-am selectat se anunta extrem de spectaculoase.

Este vorba in primul rand despre meciul dintre Club Brugges si Standard Liege, doua formatii in forma de la care ma astept sa vad foarte multe faze de poarta, iar cealalta partide se desfasura in Super Liga, acolo unde Brondby mai spera la un loc de Europa League. Statistica dintre cele doua formatii si situatia actuala din clasament ne ajuta foarte mult.

Cota 2:

Sa nu uitam ca am reusit sa profitam de bonusul de 200 RON de pe site-ul Sporting, iar acum avem in cont 500 RON, iar miza de pe acest bilet este de 110 RON. Incercam sa ducem acest bonus la suma de 1000 RON. Daca doresti si tu bonusul poti sa dai click pe butonul de mai jos. Bafta tuturor!

PLASEAZA COTA 2 SI PROFITA DE 200 RON BONUS>>>

CITESTE SI

More in Cota 2