Connect with us
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
las vegas 55 lei pariu gratuit
88 rotiri gratuite 888
Superbet

259 Rotiri Gratuite

la Burning Hot, dupa verificarea contului

Betano

777 ROTIRI GRATUITE

la Shining Crown, cod bonus: 777BETANO

Las Vegas

55 LEI PARIU GRATUIT

Fara depunere, fara rulaj

888 Free

100% PANA LA 500 LEI
+40 ROTIRI GRATUITE

previous arrow
next arrow

Cota 2

Cota 2 din fotbal 08.04.2023

Cota 2 din fotbal 08.04.2023

Salutare tuturor prieteni! In condintiile in care avem o super oferta avem nevoie si de cota 2 din fotbal. Astazi o sa ne bazam pe goluri si pe oferta celor de la Betano, fara depunere si fara rulaj. Toate informatiile necesare o sa le gasiti putin mai jos. Let’s go!

Chiar daca am avut parte de o saptamana cu rezultate bune, din pacate ieri am avut o mica mare surpriza la meciul celor de la AC Milan. Este foarte greu sa spui ca a fost un pronostic gresit, avand in vedere ca diavolii au avut peste 22 de ocazii in meci si posesie 70%. Mergem mai departe pentru ca weekendul nostru abia a inceput. Avem meciuri bune si oferte de care putem profita la maxima, insa asa cum va spuneam astazi o sa ne bazam pe numarul de goluri.

VEZI AICI CELE MAI BUNE BONUSURI FARA DEPUNERE>>>

Cota 2 din fotbal

Gent vs Royale Union

  • Preconizez un meci foarte frumos intre doua echipe ce abordeaza un fotbal ofensiv. Ambele vin cu un moral foarte bun datorat rezultatelor excelente ce le-au obtinut in ultimul timp. Mi se pare un meci mai mult evident de goluri, iar cota pentru un astfel de pronostic mi se pare foarte decente.
  • Am jucat un pronostic ceva mai „safe” de „GG sau 3+” la o cota ce merita plasata pe biletele noastre de sambata.
Grupul Oficial Telegram - GnT Tips

Leverkusen vs Frankfurt

  • Forma de moment o recomanda in mod clar pe Bayer ca favorita a acestei confruntari ce se anunta una spectaculoasa. Cei de la Frankfurt vin si ei cu un moral bun pe „BayArena” si cu siguranta detin resursele necesare pentru a obtine un rezultat pozitiv astazi.
  • Tinand cont de calitatea celor doua ofensive, a ultimelor rezultate directe, cred ca un pronostic bazat pe goluri are sanse foarte bune de izbanda in opinia mea.
60 RON FreeBet + 60 Rotiri Gratuite
60 RON FreeBet + 60 Rotiri Gratuite

More in Cota 2