Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Cota 2

Cota 2 din fotbal 08.11.2022

Cota 2 din fotbal 08.11.2022

Salutare tuturor prieteni! Incercam sa profitam de aceasta etapa intermediara si nu o facem oricum, avem avantajul unui bonus consistent oferit de platforma Las Vegas. In aceste conditii pot spune ca si astazi avem cota 2 din fotbal pregatita.

Treaba merge excelent in ultima perioada si am reusit sa legam foarte multe bilete, drept urmare profitul este din ce in ce mai bun. Continuam si astazi cu aceeasi strategie si vom incerca sa ne bazam pe formatiile ce joaca acasa. Nu vreau sa spun prea multe despre ultima perioada, sunt sigur ca rezultatele vor vorbi de la sine, insa am sa va rog sa tineti aproape cu like-uri, mesaje si share-uri. Daca sunteti de treaba, sa stiti ca va astept si in grupul de Telegram.

Grupul Oficial Telegram - GnT Tips

Cota 2 din fotbal

  • Dupa cum va spuneam, astazi ne vom baza din nou pe doua formatii ce joaca pe teren propriu. In primul meci este vorba despre Napoli, o formatie aflata intr-o forma incredibila ce o va intalni pe Empoli. Cred ca doar o surpriza foarte mare poate influenta rezultatul final in aceasta confruntare.
  • Urmatoarea partida de pe bilet se va desfasura in Bundesliga 2, acolo unde avem o favorita conform caselor de pariuri online. Este vorba despre Paderborn vs Arminia Bielefeld, cea mai buna ofensiva vs cea ma slaba defensiva. Chiar daca gazdele vin dupa 2 infrangeri consecutive, acestea au fost suferite in fata unor formatii aflate sus in clasament. Paderborn se afla in acest moment pe locul 4 in clasament cu 34 de goluri marcate in cele 15 etape disputate. Cu o victorie astazi ajunge la 2 puncte in spatele liderului Darmstadt.
Deschide acum un cont de pe acest LINK si incaseaza bonusul de bun venit. De asemenea, imediat dupa confirmarea contului ai acces in sectiunea „Ponturile Zilei”. Acolo o sa gasesti biletele recomandate de GnT Tips cu 30% bonus.

More in Cota 2