Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 09.03.2019 – Gabriel

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 09.03.2019 – Gabriel

Salutare tuturor prieteni. Cota 2 din fotbal este pregatita, iar astazi ne vom baza pe doua partide de extrem de interesante.

Fratilor, urmeaza un weekend plin cu evenimente interesante, desi am analizat partidele si pot spune ca nu imi plac atat de tare anumite cote, insa o sa fim atenti si o sa incercam sa profitam de cele bune. Pentru astazi m-am decis din nou sa ma bazez pe un meci din Bundesliga 2, acolo unde liderul Koln o va infrunta pe Arminia Bielefeld, intr-un meci ce se anunta extrem de spectaculos. In ultimele 5 partide de pe teren propriu, trupa lui Markus Anfang a reusit sa produca meciuri de over, iar pe cealata parte Arminia a reusit sa produca meciuri de over in ultimele 4 din 5 deplasari.

Cealalta partide pe care o sa ne bazam vine din Seria A, acolo unde Chievo si Milan se vor infrunta. Pana in acest sezon nu am avut pretentii prea mari de la AC Milan, dar odata cu venirea lui Piatek si Paqueta parca echipa si-a gasit echilibrul, iar omogenitatea ii ajuta foarte mult. Cred ca trupa lui Gattuso are forta de a mai obtine un rezultat pozitiv in aceasta seara, mai ales ca apoi urmeaza duelul cu Inter, un meci foarte dificil in care ar fi bine sa aiba un mic avantaj in clasament.

Cota 2:

PARIAZA ACUM COTA 2>>>

CITESTE SI

More in Cota 2