Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 10.09.2023: Investim profitul de ieri in 2 selectii din calificarile pentru EURO 24

Cota 2 din fotbal 10.09.2023: Investim profitul de ieri in 2 selectii din calificarile pentru EURO 24

Ieri am reusit sa prindem o cota interesanta de 3.44 in cadrul meciurilor de calificare pentru EURO24, iar astazi am decis sa investesc o parte din profit pe o cota de 2.04, formata din 2 meciuri cu mai putin interes pentru publicul international si anume Grecia – Gibraltar si Insulele Feroe – R. Moldova. Apropo, in cazul in care va intereseaza FREE Bet-urile, Betano vine iar cu o promotie interesanta ce are la baza conditii simple de a acordarea a 20 RON sub forma de FREE BET.

Misiunea de fotbal Betano: câștigă 20 RON FreeBet cu meciurile din weekend!

După o pauză de două luni, avem din nou parte de spectacol în fotbalul de top din Europa, motiv de bucurie pentru noi, pariorii. Cu siguranță, tuturor ne plac promoțiile și încercăm să profităm de fiecare dată de ofertele agențiilor de pariuri online.

De exemplu, la Betano avem Misiunea de Fotbal, pe urma căreia putem obține un Pariu Gratuit de 20 RON. E drept, nu e o sumă considerabilă, dar dacă tot pariem în weekend, de ce să nu obținem și ceva bănuți extra? Vezi în continuarea articolului ce presupune această ofertă!

Grecia vs Gibraltar

Grecia are in mana o echipa extrem de slaba de amatori, Gibraltar fiind lanterna rosie a grupei B cu 0 goluri marcate si 12 goluri incasate in cele 4 infrangeri de pana acum. Pentru oaspeti aceasta competitie a fost intotdeauna o iesire din zona de confort pentru jucatorii amatori care practica fotbal la nivelul ligilor inferioare sau chiar de amatori prin imprejurimile Gibraltarului.

Cred ca Grecia se va impune de la pauza, iar Gibraltar nu va puncta pe tabela de marcaj.

Insulele Feroe vs R. Moldova

Feroe intalneste in aceasta seara un adversar in forma. Vine dupa remontada cu Polonia, acel 2-3 spectaculos din ultima stagiune, iar in perioada de pregatiri au remizat 1-1 cu Austria.

Feroezii au un singur punct scos din cele 4 intalniri din grupa E, in timp ce R. Moldova are 5 puncte, avand sanse reale sa se dueleze pentru locul 2, ocupat momentan de Albania cu 7 puncte.

Nu cred ca moldovenii vor ceda asa usor in Insule, asa ca vad un meci inclinat spre un X2si putine faze fixe de la coltul terenului, asa cum ne-au obisnuit gazdele sa vedem.

More in Cota 2