Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 11.03.2019 – Gabriel

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 11.03.2019 – Gabriel

Salutare tututor prieteni. Cota 2 din fotbal este pregatita, iar noi ne vom baza din nou pe numarul de goluri.

Iata ca venim dupa un weekend foarte bun in care am reusit sa bifam doua cote de 2 castigatoare, insa ma bucur ca am reusit sa ofer cateva sfaturi foarte utile. Astazi nu o sa fortam lucruril pentru ca este o zi de luni, iar apoi urmeaza Uefa Champions League. Dupa ce am analizat oferta de astazi, am reusit sa gasesc doua partide interesante.

Este vorba despre meciul celor de la AS Roma cu Empoli, un meci ce se anunta extrem de interesant, mai ales ca Roma tocmai la concediat pe Eusebio Di Francesco si la adus in locul lui pe Ranieri, un antrenor cu experienta foarte mare, insa o sa vedem daca se va resimti aceasta mutare si in jocul echipei. Roma vine dupa un esesc in Uefa Champions League, acolo au pierdut in extra time, in acest fel fiiind o eliminare mult mai dureroasa.

Acum poti inchide un pariu pre-meci fara comision – CLICK AICI!

Empoli trebuie sa inceapa sa acumuleze puncte pentru ca etape trec, insa nu se indeapartea de zona fierbinte a clasamentului, asadar, ma astept sa forteze in aceasta partida si sa marcheze, mai ales ca ultimele lor partide au fost extrem de spectaculoase. Oaspetii din aceasta seara presteaza un fotbal deschis, placut ochiului si ma astept sa incerce sa profite de moralul slab a jucatorilor de la AS Roma.

Aarhus – Odense, o partida extrem de importanta pentru gazde in prisma calificarii in play-off-ul din Danemarca.

In acest moment gazdele sunt pe locul 9 in clasament cu 31 de puncte, iar cu o victorie pot ajunge pe loc de play-off. In ultimele 4 confruntari directe dintre cele doua formatii, Aarhus a reusit sa marcheze de fiecare data cel putin un gol.

Odense este calificata si nu are nicio presiune in plus in aceasta partida, mai ales ca sunt pe locul 3 fara nicio sansa la primele doua pozitii.

Cota 2:

PARIAZA ACUM COTA 2 DIN FOTBAL>>>

More in Cota 2