Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Cota 2

Cota 2 din fotbal 11.05.2022

Cota 2 din fotbal 11.05.2022

Salutare tuturor prieteni! Continuam sa avem rezultate foarte bune in proiectul in cota 2 din fotbal. Pentru astazi am selectat doua evenimente foarte interesante din oferta caselor de pariuri online.

Lucrurile au mers foarte bine ieri si am reusit din nou sa fim inspirati. Nu am avut practic nicio emotie cu biletul in cota 2 din fotbal. Pentru astazi am gasit doua evenimente putin mai complicate, avand in vedere miza partidelor. In seara asta renuntam la campionatele de top si dam cu rotita prin oferta pana ajungem in Belgia, respectiv Cehia.

INCASEAZA ACUM 57 RON FREEBET & 289 ROTIRI GRATUITE FARA DEPUNERE>>>

Cota 2 din fotbal – Miza este campionatul!

FC Banik Ostrava vs Slavia Praga

  • Este o partida ce se va desfasura in seara asta de la ora 20:00 si va conta in cadrul etapei cu numarul 34 din campionatul Cehiei.
  • Cu doua etape ramase, gazdele acestui meci nu mai au niciun obiectiv stabiliat, dar chiar si asa au reusit in ultima etapa sa obtina o victorie. Acestia se pot lauda cu a 3-a cea mai buna ofensiva din campionat, astfel cred ca vom avea un meci placut macar pentru suporteri.
  • Presiunea mare este de fapt pe Slavia Praga, formatie ce se afla in acest moment pe locul 2 in clasament. Trupa lui Jindřich Trpišovský, asteapta un pas gresit facut de Plzen in lupta pentru titlu. Desigur, acestia trebuie sa isi asigure victoriile in urmatoarele 2 etape pentru a spera in continuare.
  • In ultima confruntare directa meciul s-a terminat la egalitate, scor 3-3. Cred ca si astazi din cauza presiunii pusa pe oaspeti este posibil sa avem parte de un nou meci disputat.

Club Brugge vs Royale Union SG

  • Partida din aceasta seara se va desfasura de la ora 21:30 si va conta in cadrul etapei cu numarul 4 al play-off-ului din Jupiler Pro League.
  • Cu siguranta este un meci foarte complicat, avand in vedere ca in prezent cele doua formatii se afla la egalitate de puncte. Gazdele acestui meci este o echipa pe care toata lumea o cunoaste si cu siguranta are un plus de experienta.
  • Acest lucru s-a observat si in ultima etapa, atunci cand trupa lui Alfred Schreuder a reusit sa o invinga pe Royale Union SG cu scorul de 2-0.
  • Practic au ramas 3 etape pana la finalul sezonului, iar daca Club Brugge reuseste in aceasta seara un rezultat pozitiv, putem spune ca o sa fie mare favorita la titlu.
  • Pe cealalta parte, Royale a reusit sa impresioneze in acest sezon, avand in vedere ca este totusi o nou-promovata. Echipa a ajuns pana in acest punct si cu siguranta nu va renunta usor la lupta pentru titlu.

CITESTE SI

More in Cota 2