Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Cota 2

Cota 2 din fotbal 11.09.2022

Cota 2 din fotbal 11.09.2022

Salutare tuturor prieteni! Cota 2 din fotbal este pregatita si speram ca alegerile facute sa fie cele corecte. Gasim foarte multe optiuni in oferta caselor de pariuri online, insa avem nevoie si de putina inspiratia pentru a obtine rezultatele castigatoare.

VEZI AICI AVANCRONICI DIN TOP 5 CAMPIONATE>>>

Din pacate lucrurile nu au mers prea bine ieri pentru noi, astfel ca am pierdut din nou la limita. Repet acest lucru pentru ca este foarte frustrant. Sa pierzi un bilet la limita inspiratiei te scoate efectiv din minti si cred ca cunoasteti si voi foarte bine sentimentul. Ieri cei de la PSG au decis sa nu mai marcheze un amarat de gol in a doua repriza, astfel ca cota 2 din fotbal a fost pierzatoare din nou pe un singur gol. Am incredere in optiunele de astazi si cred ca vom avea si norocul de partea noastra.

Cota 2 din fotbal – A 5-a victorie pentru Real Madrid?

Real Madrid este net superioara adversarei sale, din punct de vedere al valorii, dar si al experientei. Aceasta traverseaza de asemenea si o forma foarte buna, asa ca ne asteptam sa nu aiba probleme in a obtine victoria. Bazandu-ne si pe faptul ca joaca acasa, ne asteptam sa se impuna in maniera clara.

More in Cota 2