Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 12.01.2022

Cota 2 din fotbal 12.01.2022

Salutare tuturor prieteni! Dupa un weekend perfect, revenim in timpul saptamanii cu cateva evenimente foarte interesante. Din acest motiv, am decis sa pregatesc si proiectul in cota 2 din fotbal.

Grupul Oficial Telegram - GnT Tips

Pana in acest moment lucrurile au mers foarte bine pentru noi. Am reusit sa sa ajungem la un bilant pozitiv 6 w – 2 l pentru proiectul in cota 2 din fotbal. Desigur, am reusit sa bifam si cateva bilete sau recomandari ce ne-au marit profitul din aceasta perioada.

In orice caz, mi s-a parut foarte ciudata toata aceasta perioada din punct de vedere al pariurilor. e cate ori am avut chef mare de a juca sau de cate ori am avut cate o serie extrem de buna, cum a fost cea recenta, a urmat o pauza de genul. Nu pica deloc bine, avand in vedere ca eram 100% conectat. Incercam sa ne pastram concentrare si sa obtinem rezultate dorite.

Pentru astazi, am gasit in oferta doua evenimente foarte interesante. Unul se va desfasura in Premier League, acolo unde West Ham porneste ca mare favorita. Al doilea eveniment se va desfasura in Emiratele Arabe Unite, acolo unde FC Barcelona si Real Madrid se vor infrunta in Super Cupa Spaniei. O partida foarte interesanta pe care colegii mei au reusit deja sa o puna sub forma de avancronica.

Cota 2 din fotbal – 12.01.2022

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Cota 2