Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 12.05.2021

Cota 2 din fotbal 12.05.2021

Dam cu ochiul in oferta caselor de pariuri online de duminica si o sa observam foarte multe evenimente interesante. Din acest motiv, am decis sa continuam si astazi cu proiectul principal in cota 2 din fotbal.

Lucrurile au mers foarte bine ieri si am reusit sa bifam prima cota 2 din luna decembrie. Suntem in continuare inca la inceputul lunii, asadar, avem foarte mult timp de a obtine un profit frumos. Ma bucur de succesul de ieri pentru ca au existat cateva mici surprize in oferta. Pentru astazi, o sa incercam din nou sa fim atenti si sa selectam doar partidele ce ne ofera incredere.

Cota 2 din fotbal – Baza pe goluri!

Sampdoria vs Lazio

Dupa doua victorii, 0-2 la Salernitana si 3-1 cu Verona pe teren propriu, Sampdoria a clacat. In ultima etapa, aceasta s-a deplasat pe terenul Fiorentinei, unde a pierdut cu 3-1. Astfel ca dupa cele 15 etapa disputate, echipa se afla in acest moment pe locul 15 in clasament.

Lazio vine dupa trei jocuri slabe in campionat, in urma carora a primit nu mai putin de zece goluri. Echipa a reusit sa marcheze 29 de goluri si sa incaseze tot 29 de goluri in cele 15 etape disputate. Chiar daca Lazio este echipa mai valoroasa se afla intr-o perioada destul de instabila, asadar, vom incerca un pronostic pe goluri.

Bordeaux vs Lyon

Cele doua echipe au mare nevoie de cele 3 puncte in aceasta etapa, avand in vedere ca nu o duc prea bine in Ligue 1. Lyon si-a respectat statutul de favorita in foarte putine randuri in actualul sezon si de aceea ma astept sa aiba o misiune dificila pe Matmut Atlantique. Voi miza pe un pronostic pe goluri la acest duel, tinand cont de defensiva subreda a gazdelor si de nevoie de puncte a celor doua tabere

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE SI

More in Cota 2