Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 12.07.2020

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 12.07.2020

Salutare tuturor prieteni. Va propun prima cota de 2 din fotbal din acest weekend, avand la baza 2 evenimente interesante.

Ieri dupa cum bine stiti nu am postat cota 2 din fotbal, insa am reusit sa bifam un bilet. Am avut incredere foarte mare in pronosticurile propuse, astfel ca am renuntat sa mai adaug un articol. Pentru astazi o sa gasiti pe site-ul comunitatii ambele proiecte. Vorbim aici despre biletul Superbet si cota 2.

Optiunele noastre sunt foarte interesante, mai ales ca astazi regasim in oferta foarte multe partide cu miza. O sa ne indreptam atentia catre doua campionate foarte mari, Seria A, respectiv Premier League.

Derby-ul londonez a oferit mai mereu spectacol. In tur, cele doua formatii au remizat,scor 2-2. In acest moment ambele formatii se afla in lupta directa pentru locurile europene. Drept urmare nu isi permit o infrangere in aceasta confruntare. Totusi, un rezultat de egalitate nu multumeste pe nimeni, astfel ca ma astept sa avem parte de un meci ofensiv.

Milanul a reusit doua victorii incredibile in fata celor de la Juventus si Lazio. Practic, formatiile ce se afla si in acest moment in lupta pentru titlu in Seria A. Datorita acestor victorii rossoneri spera in continuare la locurile europene.

Pe cealalta parte Napoli se afla pe ultima pozitie  ce duce in Europa League. In ultimele doua etape au reusit sa obtina 6 puncte. Fara doar si poate ca vom avea o partida interesanta, iar miza este una foarte importanta. Cele doua defensive nu au convins in acest sezon, astfel ca ma astept sa avem parte de goluri in ambele porti.

Plaseaza acum cota 2 si profita de 500 RON bonus la prima depunere – Ai parte de cele mai interesante optiuni in oferta Superbet>>>

CITESTE SI

More in Cota 2