Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Cota 2

Cota 2 din fotbal 13.04.2019 – Gabriel

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 13.04.2019 – Gabriel

Salutare tuturor prieteni. Pentru astazi cota 2 din fotbal este pregatita, iar evenimentele pe care le-am ales o sa surprinda.

Ieri am reusit sa bifam un nou bilet din fotbal castigator, iar acest lucru reprezinta un avantaj pentru noi. Reusim sa continuam perioada profitabila, insa trebuie sa fim foarte atent in acest weekend, in special cu echipele mari ce joaca in Uefa Champions League sau Europa League. De data asta nu mai avem pauza si se trece imediat din weekend in competitiile europene. Totusi, astazi m-am decis sa ma bazez pe o formatie ce va juca in Uefa Champions League, dar este in lupta directa pentru titlul de campionata.

Juventus castiga si tu incasezi 300 RON freebet – CLICK!

Este vorba despre FC Porto, o echipa ce va juca astazi in deplasare in fata celor de la Portimonense. Din cate observa aceasta echipa este victima perfecta pentru trupa lui Sergio Conceicao. Oaspetii din seara asta au reusit sa se impuna de fiecare data in fata celor de la Portimonense si ma astept sa o faca din nou pentru ca din punctul meu de vedere campionatul este mult mai important pentru FC Porto, plus ca au la dispozitie 4 zile pentru a se odihni, iar meciul cu Liverpool o sa il joace pe teren propriu.

A doua partida vine din Seria A, acolo unde Milan si Lazio se vor infrunta. In mod normal partida ar trebui sa produca spectacol si multe goluri, insa noi ne vom baza pe media de cornere a celor doua echipe. Un alt pronostic interesant ar over 2,5 & peste 9,5 cornere in meci, insa noi mergem pe varianta simpla pentru ca ambele echipa au avut medii de cornere extrem de frumoase in ultimele partide.

Cota 2:

Aceasta cota 2 o puteti plasa fara niciun risc in limita a 250 RON. Apasa pe butonul de mai jos si pariaza fara risc. Bafta tuturor si pariati responsabil!

PLASEAZA ACUM COTA 2 FARA NICIUN RISC>>>

More in Cota 2