Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 13.07.2020

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 13.07.2020

Salutare tuturor prieteni. Oferta de luni ne ofera cateva optiuni interesante pentru cota 2 din fotbal.

Rezultatele din acest weekend au reusit sa ne aduca un plus consistent. Am reusit sa bifam cota 2 din fotbal si ambele bilete Superbet. In plus, lista cu recomandari si avancronicile de pe site-ul nostru au generat un procentaj pozitiv. In aceste conditii, tin sa va spun sa ramaneti echilibrati. Mizele nu trebuie sa creasca si nu avem voie sa ne hazardam. Am gasit in oferta de astazi doua formatii ce au nevoie de victorie.

Granada – Real Madrid

Din punct de vedere al valorii si al experientei, Real Madrid este clar mult peste adversara de astazi. In acest moment Real Madrid ocupa prima pozitie in La Liga la un punct fata de marea rivala Barcelona. Trupa lui Zinedine Zidane s-a miscat excelent dupa pauza competitionala. Acestia au reusit sa invinga in toate cele 8 partide disputate. Drept urmare, ne asteptam ca Real Madrid sa obtina un nou succes. Cu un succes in aceasta confruntare si-ar asigura in mare parte titlul de campioana.

Manchester UTD – Southampton

Dupa o serie foarte buna de rezultate, Manchester UTD are ocazia sa ajunga in Big Four. Chelsea si Leicester au clacat in ultima etapa, astfel ca este sansa diavolilor sa profite. Acestia s-au impus categoric in ultimele 4 etape din campionat, marcand de fiecare data minim 3 goluri.

United nu isi permite un pas gresit in aceaste seara, mai ales dupa esecul echipelor din fata. Echipa lui Ole Gunnar Solskjaer are nevoie de fotbalul din Uefa Champions League. Drept urmare ma astept sa vad din nou o victorie in care UTD sa faca spectacol.

Plaseaza acum cota 2 si incaseaza 500 RON la prima depunere – Profita de cele mai mari cote>>>

CITESTE SI

More in Cota 2