Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Cota 2

Cota 2 din fotbal 13.11.2022

Cota 2 din fotbal 13.11.2022

Salutare tuturor prieteni! Este ultima zi in care ne putem bucura de partidele din top 5 campionate din Euruopa. Drept urmare nu avea cum sa lipseasca cota 2 din fotbal ce se va baza pe doua confruntari foarte interesante. De saptamana viitoare se da startul Campionatului Mondial de fotbal, iar noi trebuie sa fim 100% pregatiti.

Lucrurile au mers excelent ieri pentru noi si am reusit din nou sa bifam cota 2 din fotbal. Avem parte de o perioada excelenta si bugetul pentru Cupa Mondiala de fotbal este asigurat. Desigur, daca reusim astazi sa bifam si ultimul pas din proiectul all in atunci bugetul nostru o sa fie unul rotunjit de acest venit. Partidele din oferta de astazi sunt foarte interesante, asa ca hai sa incercam sa profitam de cele mai bune.

Betano ofera 111 Lei FreeBet FARA depunere si rulaj + un LED TV
Betano ofera 111 Lei FreeBet FARA depunere si rulaj + un LED TV

Cota 2 din fotbal

Mioveni vs CFR Cluj

CFR Cluj a intrat fara doar si poate in lupta la titlu, dupa ultimele rezultate. Trupa lui Dan Petrescu se afla pe locul 3 in campionat, iar daca reuseste sa isi castige ambele restante va ajunga pe pozitia secunda, la 3 lungimi distanta de liderul Farul Constanta. Nu cred ca CS Mioveni poate emite pretentii astazi. Echipa este demoralizata, arata rau din punct de vedere fizic, asadar pare o misiune usoara pentru CFR Cluj.

Lille vs Angers

Toate argumentele sunt de partea „nordistilor” in aceasta dupa-amiaza in care dau peste un adversar aflat intr-o forma extrem de slaba. Pentru a nu pierde contactul cu locurile fruntase, Lille nu isi permite sa se incurce intr-o asemenea confruntare. Merg cu incredere pe victoria gazdelor in aceasta confruntare ce se va desfasura de la ora 16:00.

More in Cota 2