Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 14.04.2019 – Gabriel

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 14.04.2019 – Gabriel

Salutare tuturor prieteni. Avem pregatita cota 2 din fotbal si ne vom baza din nou pe goluri si cornere.

Iata ca reusim din nou sa bifam 3 zile consecutiv castigatoare, insa avem speranta ca se poate si mai bine in aceasta perioada extrem de profitabila pentru noi. Astazi am ales doua pronosticuri interesante, unul dificil, insa am mers pe feeling. Am gasit in oferta doua derby-uri ce pot decide doua campionate, iar aici vorbesc despre Genk – Club Brugge si despre CFR Cluj – FCSB.

  • Prima partida vine din Jupiler League, acolo unde primele doua echipe din clasament se vor infrunta. Club Brugge se afla intr-o forma deosebita in play-off, iar asta se observa in ultimele 3 victorii.
  • Genk este echipa de primul loc, iar sezonul lor a fost unul foarte bun, insa astazi se afla in fata unui test foarte important. Trebuie sa o invinga pe Brugge in drumul spre titlu, insa acest lucru nu o sa fie deloc usor.
  • In aceasta partida am ales sa ma bazez pe media de cornere a celor doua echipa, fiind una incredibila in aceste partide de play-off.

Un singur gol in CFR Cluj – FCSB ne ofera 150 RON freebet – CLICK

  • Liga 1 Betano ne propune o super partida ce poate decide titlul, insa sunt foarte multe lucruri ce se pot intampla in CFR Cluj – FCSB. Am ales sa ma bazez pe entuziasmul echipelui lui Teja, fiind intr-o forma foarte buna. In ultimele deplasari in Gruia cei de la FCSB au reusit sa marcheze in ultimele 3 confruntari. Este o partida foarte importanta, in special pentru FCSB, echipa fortata sa castige pentru a avea o sansa la titlu, se poate impaca si cu un egal, insa cred ca daca se vor duce cu acest gand vor pierde meciul si campionatul.

Cota 2:

 

PLASEAZA ACUM COTA 2 SI PROFITA DE CELE MAI BUNE COTE>>>

CITESTE SI

More in Cota 2