Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 14.05.2022

Cota 2 din fotbal 14.05.2022

Salutare tuturor prieteni! Nu mai este foarte mult pana cand campionatele de top din Europa se vor opri. In aceasta perioada dupa cum se observa toate partidele au o miza destul de importanta. Drept urmare, am selectat din oferta caselor de pariuri online doua evenimente pentru cota 2 din fotbal.

Lucrurile sunt in continuare bune pentru noi si avem nevoie de continuitate in acest weekend. Chiar daca am pierdut o singura cota 2 din minutul 95 (ultima faza), asta nu trebuie sa ne demoralizeze. Din contra, trebuie sa ridicam stacheta si sa mergem inainte cu alte castiguri profitabile. Pentru astazi am selectat doua partide in care miza este foarte importanta.

Cota 2 din fotbal – Ultima etapa in Bundesliga!

Leverkusen vs Freiburg

  • Nu o sa stam sa analizam foarte mult aceasta partida, avand in vedere ca pe site avem avancronici de top din Bundesliga sau Ligue 1. Totusi, putem spune ca aceasta confruntare se va desfasura astazi de la ora 16:30 si va conta in cadrul etapei cu numarul 34 din Germania.
  • Exact cum spuneam este ultima etapa si in continuare cele doua formatii au obiective de indeplinit. Leverkusen este deja calificata in grupele Uefa Champions League, insa este in continuare in pericol sa piarda locul 3 din clasament. Cu siguranta trupa lui Gerardo Seoane nu isi doreste acest lucru, iar din acest motiv vom avea cea mai buna echipa a lui Leverkusen in teren.
  • Pe cealalta parte, Freiburg spera ca RB Leipzig sa faca un pas gresit in meciul cu Bielefeld. Cu o victoria astazi, acestia pot trece pe loc de Champions League. Desigur, trebuie sa mentionam ca in cazul unui esec poate pierde locul 5 din clasament.
  • In ultima confruntare directa scorul a fost in favoarea lui Freiburg, scor 1-2. Avand in vedere ca este ultima etapa si ca miza este una foarte mare pentru oaspeti, cred ca vom vedea din nou un meci disputat.

INCASEAZA ACUM 300 RON FARA RISC & 150 ROTIRI GRATUITE>>>

Rennes vs Marseille

  • Se anunta o lupta cu adevarat tensionata in Ligue 1 cu doua etape inainte de finalul sezonului. Situatia este una complicata, avand in vedere ca Rennes se afla in acest moment pe loc de Conference League, dar poate spera in continuare la un loc de Champions League. Pentru asta, acestia trebuie sa confirme jocul bun de acasa si sa o invinga pe Marseille.
  • Adversarul de astazi, desi se afla pe locul 2 in clasament, inca nu este 100% sigura de locul de Champions League. Au nevoie de un rezultat pozitiv pe terenul celor de la Rennes pentru a clarifica lucrurile. Cu siguranta o sa avem o lupta tensionata pana la final, astfel ma astept sa avem parte de un meci cu goluri in ambele porti.
  • Meciul tur s-a terminat in favoarea celor de la Marseille, scor 2-0. Totusi, cred ca acum pe terenul celor de la Rennes, lucrurile vor sta cu totul diferit.
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE SI

More in Cota 2