Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Cota 2

Cota 2 din fotbal 14.07.2020

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 14.07.2020

Salutare tuturor prieteni. Continuam seria buna de rezultate si incercam sa profitam de cele mai intereasnte meciuri din oferta.

Cota 2 din fotbal a bifat un nou succes ieri. Am fost foarte inspirati sa jucam over 1,5 pe meciul celor de la Mancheter UTD. In weekend am bifat biletele din noul proiect si cotele de 2.

Astazi oferta este mai restransa, insa am reusit sa gasesc doua evenimente pe placul meu. O sa ne bazam pe singura partida din Premier League, iar apoi ne vom indrepta atentia catre Austria.

Chelsea traieste periculos pe acest final de sezon. Londonezii au fost invinsi in ultima etapa de Sheffield UTD, scor 3-0. Cu 3 etape ramase pana la final, trupa lui Frank Lampard nu isi mai permite vreun pas gresit. In plus, acestia pot profita de faptul ca Manchester UTD s-a incurcat aseara. Astazi intalnesc un adversar cu moralul la pamant si cu siguranta unii jucatori se gandesc deja la urmatoare destinatie. Nu cred ca Norwich o sa poate rezista pe Stamford Brige. Vorbim totusi despre o formatie retrogradata matematic si cu 67 de goluri incasate in acest sezon.

A doua partida vine din campionatul Austriei: Liga 2, acolo unde Horn si Klagenfurt se vor infrunta. Avem in fata noastra doua dintre cele mai ofensive formatii din campionat. Desi Horn se afla pe pozitia a 11-a in clasament, a reusit sa marcheze la fel de multe goluri ca Klangenfurt. Oaspetii sunt pe pozitia a 2-a si sunt in lupta directa pentru promovare, fiind la egalitate de puncte cu Ried. Ma astept ca cele doua formatii sa apeleze la calitatile jucatorilor din ofensiva si sa avem parte de un meci spectaculos.

Plaseaza acum cota 2 si incaseaza 500 RON bonus – Profita de cele mai interesante optiuni din domeniul online>>>>

 

CITESTE SI

More in Cota 2