Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 14.07.2023

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 14.07.2023

Salutare tuturor prieteni! Dupa foarte mult timp am ocazia sa va prezint cota 2 din fotbal. Desigur, astazi o sa adaugam si noi pe bilet meciuri ce se vor desfasura in prima etapa din SuperLiga. Putin mai jos o sa gasiti recomandarile mele si 20 rotiri gratuite pe care le puteti incasa fara niciun rulaj.

Incepe aventura in noul sezon din Liga 1 si cu siguranta asteptarile sunt foarte mari. Avand in vedere ca astazi se vor disputa doar 2 partide, am decis sa ma bazez pe Rapid Bucuresti. In vara, in trupa din Giulesti au ajuns nu mai putin de 6 jucatori. Este vorba despre Catalin Cirjan (imprumutat de la Arsenal), Borja Valle, Razvan Oaida, Iulian Cristea, Christopher Braun si Omar El Sawy. Chiar daca acestia s-au despartit de Adrian Mutu cred ca revenirea lui Bergodi pe banca o sa aduca un plus.

Cota 2 din fotbal

Pe langa meciul dintre Rapid Bucuresti vs Sepsi, am reusit sa gasesc un alt pronostic interesant in Islanda, acolo unde se anunta un meci extrem de disputat. Trebuie sa tinem cont de faptul ca in ultima partida dintre cele doua formatii s-au inscris nu mai putin de 9 goluri. Cele doua echipe au o medie de peste 3,5 goluri per meci, iar in aceste conditii ne asteptam sa avem parte de un meci spectaculos.

More in Cota 2