Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 14.08.2023

Cota 2 din fotbal 14.08.2023

Cota 2 din fotbal 14.08.2023

Salutare tuturor prieteni! Venim dupa un weekend in care am reusit sa bifam toate bilete in cota 2 fara nicio emotie. Chiar daca oferta de astazi nu este una foarte atragatoare cu siguranta analiza si selecta doua evenimente pentru biletul nostru.

Grupul Oficial Telegram - GnT Tips

Lucrurile au mers excelent pentru noi in acest weekend, iar profitul este unul senzational. Am reusit sa inverzim biletul in cota 66 postat in grupul de Telegram si pe langa, am anticipat corect toate pronosticurile din acest weekend. Am inceput in forta si imi doresc sa continuam tot asa, insa imi doresc ca si oamenii din comunitatea sa ramana la fel de activi. ]

Cota 2 din fotbal pe Las Vegas

Dupa cum v-am spus aseara pe LIVE-ul de pe Facebook. Astazi o sa plasam cota 2 din fotbal pe Las Vegas, acolo unde o sa avem 15% bonus avantaj. Este un avantaj excelent, avand in vedere ca la biletele formate din mai multe evenimente acest procentaj o sa creasca. Daca nu aveti cont va puteti deschide unul de butonul de mai jos si sa incasati pana la 900 RON bonus pe sport. Let’s go!


Dinamo vs Botosani

  • Dinamo a reusit etapa precedenta sa obtina in sfarsit primul punct de la revenirea in Superliga. Elevii lui Ovidiu Burca s-au deplasat la Cluj, acolo unde au intalnit-o pe Universitatea. Dinamo ocupa ultima pozitie in clasament, la un punct in spatele adversarei de astazi.
  • FC Botosani se afla pe penultimul loc in clasament, iar astsazi putem vedea o rocada intre cele doua adversare. Moldovenii nu se descurca deloc, iar revenirea lui Marius Croitoru pe banca tehnica nu a adus nimic nou – ba chiar ros-alb-albastrii evolueaza mult mai slab.
  • Avand in vedere ca se intalnesc doua formatii cu probleme mari in defensiva, este posibil sa vedem din nou minim doua goluri inscrise in meci.

Manchester UTD vs Wolves

  • Manchester United s-a clasat pe locul 3 in Premier League si in consecinta va evolua in grupele UEFA Champions League.
  • In vara, echipa a fost foarte activa atat pe piata transferurilor, cat si in pre-sezon. United a disputat nu mai putin de 8 partide amicale.
  • Manchester United are un lot excelent pentru acest sezon cu care spera sa lupte la titlu, fapt pentru care pe teren propriu ma astept sa debuteze cu o victorie.
  • Tinem cont de faptul ca este prima etapa si nu cred ca vom vedea prea mult spectacol. Pronosticul de mai jos ne asigura din toate punctele de vedere. 

Bilet recomandat de GnT Tips pe Las Vegas – Sectiunea „Ponturile zilei” – Click pe poza!

  • Dinamo Bucuresti vs FC Botosani – over 1,5 goluri
  • Manchester UTD vs Wolves – 1X & interval 1-4 goluri

CITESTE SI

More in Cota 2