Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 15.01.2022

Cota 2 din fotbal 15.01.2022

Salutare tuturor prieteni! Asteptarea a luat sfarsit, asa ca iata suntem din nou intr-un weekend plin cu evenimente interesante. Desigur, nu putea lipsi pentru astazi proiectul nostru in cota 2 din fotbal.

Avand in vedere rezultate din ultima perioada, putem spune ca avem un moral foarte bun. Ieri am reusit din nou castigam cota 2 din fotbal. Pentru astazi o sa ne concetram in totalitate pe confruntarile din Bundesliga, acolo unde am gasit cateva evenimente ce ne pot aduce profit.

Cota 2 din fotbal – Bundesliga

Este vorba despre meciul dintre Koln vs Bayern Munchen, o confruntare cu adevarat interesanta, daca tinem cont de lipsele din lotul lui Bayern. In ultima etapa bavarezii nu au reusit sa se impuna in fata lui Monchenglabach, pierzand meciul cu scorul de 1-2 pe teren propriu. Astazi o intalnesc pe Koln, formatie ce se afla pe locul 6 in Bundesliga si vine in acest meci dupa o serie de 3 victorii consecutive. Ultimele 7 confruntari directe s-au terminat cu minim 3 goluri inscrise in meci, asadar, ma astept ca si astazi sa avem parte de spectacol.

Al doilea meci din Bundesliga pe care ne vom baza se va desfasura pe terenul celor de la Monchengladbah. Acestia se vor lupta in etapa cu numarul 19 cu Leverkusen. Putem spune ca gazdele au moral destul de bun dupa victoria obtinuta in fata bavarezilor. Totusi, nu cred este suficient, avand in vedere ca formatia se afla in continuare pe locul 12 in Bundesliga. Astazi intalnesc un adversar dificil ce se afla pe locul 5 in Bundesliga cu 42 de goluri marcate si 30 goluri incasate. Leverkusen nu se afla in cea mai buna forma, avand parte de rezultate oscilante in ultima perioada. Dupa infrangerea cu Freiburg din deplasare, a urmat remiza de pe teren propriu cu Union Berlin, scor 2-2. O sa fie un meci complicat, insa ambele formatii au nevoie mare de puncte. Drept urmare, cred ca vom avea parte de un nou meci disputat in Bundesliga.

CITESTE SI

More in Cota 2