Connect with us

Cota 2

Cota 2 din Fotbal – 15.02.2020

Cota 2 24.12.2020

Cota 2 din Fotbal – 15.02.2020. Astazi avem parte de evenimente foarte interesante in fotbalul european, iar golurile ar trebui sa apara.

[kindred id=”63500″ event_id=”1006082464″]

Colegul meu, Gabriel Alexe, a decis sa se bazeze exclusiv pe goluri in aceasta zi de Sambata. Atalanta, AS Roma, Benfica si Sporting Braga sunt formatiile care ar trebui sa produca spectacol.

Atalanta, echipa record din Serie A!
  • Trupa din Bergamo ne-a obisnuit in acest sezon de Serie A cu spectacolul. Echipa a inregistrat cateva rezultate de-a dreptul spectaculoase. Atalanta le-a invins pe AC Milan si Parma cu scorul de 5-0, iar pe Torino a umilit-o in deplasare cu scorul de 7-0. Cum Roma este o formatie cu defensiva fragila (7 goluri incasate in ultimele 2 runde), astazi ar trebui sa curga fazele de poarta.
  • De partea cealalta, Benfica e obligata sa atace si sa se impuna pe Da Luz, pentru ca FC Porto vine tare din urma. De partea cealalta, Braga trage cu dintii de locurile europene, acolo unde concurenta e una mare. La aceasta partida vom miza pe minim o reusita din partea celor doua formatii.
Puteti regasi avancroncile celor doua partide, cu un CLICK AICI!

Biletul de cota 2 a fost plasat la BETANO, acolo unde regasim cea mai buna cota. Daca nu ai cont, deschide unul chiar acum si beneficiaza de un bonus de pana la 500 RON!

CITESTE SI

More in Cota 2