Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal 15.09.2023

Cota 2 din fotbal 15.09.2023

Salutare tuturor prieteni! Ne pregatim cu mare entuziasm sa analizam partidele din acest weekend si sa adaugam un plus contului nostru online. Incepem de vineri cu proiectul principal in cota 2 din fotbal si cu alte recomandari ne auzim in grupul de Telegram.

Grupul Oficial Telegram - GnT Tips

Am reusit sa aducem profit si cu jocurile echipelor nationale si asta ne ofera un moral foarte bun. Cota 2 din fotbal si biletul zilei au fost castigatoare miercuri, asa ca bugetul nostru este unul perfect pentru acest weekend. Dupa ce am analizat oferta de astazi am reusit sa gasesc doua pronosticuri foarte interesante. Gasiti putin mai jos optiunele mele si un bonus de 67 RON fara depunere, plus alte avantaje. Let’s go!

INCASEAZA ACUM PANA LA 120 RON PARIU GRATUIT

  1. Deschide un cont nou la agenția de pariuri Betano prin ACEST LINK SPECIAL.
  2. Ți se vor acorda 233 Rotiri Gratuite imediat după înregistrare.
  3. Validează-ți contul cu buletinul și ți se va mai acorda un FreeBet de 67 RON.
  4. Efectuează prima depunere și profită de alte bonusuri:
  • minim 25 RON, primești 55 Lei Pariu Gratuit;
  • între 100 RON și 199 RON, primești 200 Rotiri la Shining Crown;
  • minim 200 RON, primești 400 Rotiri la Shining Crown.

Cota 2 din fotbal

  • Toate premisele sunt pentru un meci cu goluri in aceasta confruntare in care vor fi implicate primele doua clasate din Bundesliga si printre cele mai prolifice ofensive ale debutului de sezon. Bayern Munchen porneste usor favorita in mod clar, insa Leverkusen a aratat un fotbal de calitate in primele etape si ma astept sa le puna reale probleme bavarezilor. Cred ca un gol in ambele reprize este varianta cea mai buna pentru aceasta partida ce se anunta extrem de disputata.
  • Atmosfera este cu totul diferita in tabara oaspetilor care isi fac incalzirea astazi pentru debutul din UEFA Champions League, acolo unde marti se vor deplasa pe „Camp Nou”, acolo unde vor da piept cu cei de la FC Barcelona. Consider ca este o oportunitate foarte buna pentru Antwerp de a isi adauga in cont inca 3 puncte. Westerlo se afla intr-o forma extrem de modesta ce le-a adus nu mai putin de 5 esecuri consecutive. Fara sa adaug prea multe, cred ca Antwerp se poate impune la pauza sau la final.

More in Cota 2