Connect with us

Cota 2

Cota 2 din fotbal  16.02.2018 – Gabi Donadoni

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal  16.02.2018 – Gabi Donadoni

Salutare prieteni, pentru astazi va propun cota 2 din fotbal, avand la baza doua partide din prima liga din Romania intre formatiii care se ”bat” pentru pozitiile fruntase.

 

AFC Hermannstadt – Universitatea Craiova

  • dupa infringerea in fata FCSB la gazde au fost mici frictiuni intre conducere si antrenorul Miriuta, primii aducind reprosuri fotbalistilor pentru infringere, situatie in care antrenorul a sarit sa-si apere fotbalistii.
  • oltenii vin cu un moral ridicat in conditiile in care in ultimul joc au invins liderul, CFR Cluj, si s-au apropiat de primele doua pozitii.
  • un alt avantaj al oaspetilor ar fi faptul ca se joaca la Pitesti si astfel vor fi incurajati de un numar mai mare de suporteri decit ai ”gazdelor’

Cazino Online – rotiri gratuite, bonusuri si alte promotii

CFR Cluj – Astra Giurgiu

  • la gazde regasim o tensiune destul de mare, un singur punct in doua jocuri in 2019 au facut ca distanta de urmaritoare sa se micsoreze.
  • astfel fotbalistii au decis sa nu se prezinte in cantonamentul obisnuit si au decis sa vina doar la antrenamentul de dimineata de dinaintea partidei nemultumiti de unele intirzieri ale unor prime pentru meciurile din 2018.

 

DEPUI 500 RON SI PARIEZI CU 1000 RON ORICE BILET – PROFITA DE OFERTA!

 

CITESTE SI

More in Cota 2