Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Cota 2

Cota 2 din fotbal 16.02.2023

Cota 2 din fotbal 16.02.2023

Salutare tuturor prieteni! Dupa ce ieri am reusit sa anticipam corect partidele din Uefa Champions League, astazi revenim in a doua competitie inter-cluburi. Dupa ce am analizat oferta caselor de pariuri online, am decis sa selectez doua evenimente pentru cota 2 din fotbal.

Lucrurile au mers foarte bine ieri pentru noi dupa ce am reusit din nou sa inverzim cota 2 din fotbal. Astazi in Europa League gasim foarte multe ponturi pariuri interesante, insa trebuie inspiratia necesara pentru a face alegerile corecte. Putin mai jos o sa gasiti optiunele mele si ca de obicei bonusul avantaj va sta la dispozitie.

Grupul Oficial Telegram - GnT Tips

Cota 2 din fotbal

Union Berlin vs Ajax

Ajax este, dupa cum mentionam, o echipa mai valoroasa, dar si mai experimentata. In mod normal ar trebui sa obtina un rezultat pozitiv, mai ales ca joaca pe teren propriu, insa ne asteptam ca Union Berlin sa aiba un cuvant de spus in aceasta infruntare si sa inscrie minim un gol, tinand cont de forma buna pe care o traverseaza. 

Sporting Lisabona vs Midtjylland

Balanta inclina clar catre victoria portughezilor pe care ii vad pornind ca mari favoriti astazi. Midtjylland este o formatie ce nu a impresionat in acest sezon, iar faptul ca este primul lor meci oficial dupa aproape 3 luni, cred ca va conta destul de mult. Sporting va cauta cu siguranta sa castige cat mai clar aceasta prima mansa, lucru care se va si intampla din punctul meu de vedere.

More in Cota 2